Deel Hanzeweg dit weekend dicht

DRONTEN
De Hanzeweg tussen Dronten en Kampen is dit weekend vanaf vrijdagavond 20.00 uur voor een deel dicht. Het gaat om het stuk tussen de Roggebotweg en de rotonde bij Roggebot. Daar krijgt de weg nieuw asfalt. De rotonde blijft wel open.

Tijdens het werk aan de Hanzeweg kan het verkeer omrijden via de Drontermeerdijk, Elburgerweg en de Biddingringweg. De bedrijven en bewoners aan de Hanzeweg zijn bereikbaar. Verkeersregelaars regelen het verkeer op de Hanzeweg. Naar verwachting gaat de weg zondagmiddag om 12.00 uur weer open

De herstelwerkzaamheden aan de rotonde Hanzeweg-Drontermeerdijk worden uitgesteld naar begin 2017. 

reacties (4)

 • Bianca b

   

  Vrijdag avond vandaag 20uur. Rij je uit je werk 19:33 uur dronten uit ri kampen is de weg al afgesloten. Leuk hoor.

  reageer
 • Arie

   

  In het weekend van 18 tot en met 20 november 2016 vinden er herstelwerkzaamheden plaats aan het asfalt op de Hanzeweg N307. De Hanzeweg gaat het hele weekend dicht van vrijdagavond 18 november 20.00 uur tot zondag 20 november 12.00 uur. Het werk op de Hanzegweg vindt plaats op het gedeelte tussen de Roggebotweg/Oudebosweg tot de rotonde bij Roggebot (rotonde blijft open). Daar krijgt de weg nieuw asfalt net als de rotonde. Omleiding Tijdens het werk aan de Hanzeweg kan het verkeer omrijden via de Drontermeerdijk, Elburgerweg en de Biddingringweg. De bedrijven en bewoners aan de Hanzeweg zijn bereikbaar. Verkeersregelaars regelen het verkeer op de Hanzeweg.

  reageer
 • Jeroen

   

  Waarom heeft iedereen het over zondag 12 uur als 9 uur op het bord staat?

 • A pol

   

  Vanaf hoelaat is de weg dicht?!

  reageer
 • Richard

   

  18 nov. 19:00 uur tot 20 nov. Of 21 nov. 05:00 uur

 • Richard

   

  Lekker duidelijk: Als je van de oude bosweg de hanzeweg oversteekt kon je op de roggebotweg. Wat is er nou dicht? De kruising of de (een deel van) de hanzeweg?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert