Prijs voor website over werk aan A6/A1

ALMERE
De website van Rijkswaterstaat met informatie over de weguitbreiding Schiphol-Amsterdam-Almere heeft een award gewonnen. De site werd donderdag tijdens de Grand Prix Content Marketing in Utrecht verkozen tot beste inzending in de categorie 'Not For Profit'.  

Op de website kunnen bezoekers terecht voor informatie over de voortgang van het project. Rijkswaterstaat legt uit welke werkzaamheden er plaats vinden en waarom deze nodig zijn. Ook staan er videoverslagen en animaties van de werkzaamheden op en toont Rijkswaterstaat impressies van hoe de wegen tussen Schiphol en Almere er uiteindelijk uit zien. 

Het digitale bezoekerscentrum Schiphol-Amsterdam-Almere werd voor Rijkswaterstaat ontworpen door het bedrijf Sabel Communicatie.

reacties (3)

 • De ingenieur

   

  OP de foto staat de A9

  reageer
 • JanB

   

  De website gaat over de uitbreiding van het totale project Schiphol-Amsterdam-Almere (A9/A1-A6) waar het werk aan de A6-A1 onderdeel van is. Misschien dat bij het persbericht dat Omroep Flevoland heeft gekregen deze afbeelding zat bijgeleverd? En dat het dus gewoon eenvoudiger was om deze er bij te plaatsen dan specifiek naar een pagina van de A6-A1 te gaan zoeken? Dit wordt vaker gedaan en aangezien de prijswinnende site over het totale project gaat zou dat toch geen bezwaar hoeven te zijn.

 • Erik

   

  Waarom is het project een gedrocht? Ik denk dat ze momenteel bezig zijn met iets unieks aan te leggen, hetgeen de bereikbaarheid van Almere en de rest van Flevoland absoluut ten goede gaat komen.

  reageer
 • Tk

   

  Helaas is de website beter ontworpen dan het project zelf. Leuk bedacht project, maar in werkelijkheid een gedrocht.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Een dag niet geklaagd is een dag niet geleefd.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert