Voetbaltoernooi 40 jaar Almere gaat door, ondanks afhaken teams

ALMERE
Ondanks het afzeggen door vier van de zes clubs gaat het voetbaltoernooi '40 jaar Voetbal Almere' zaterdag gewoon door. Volgens de organisatie staan er nog steeds twee interessante wedstrijden op het programma en hebben zich ruim 100 bezoekers aangemeld voor de feestelijke dag. Die wordt afgesloten met muziek en een barbecue. Ook zouden veel oud-leden hebben aangegeven dat ze van de partij zijn.

Aan het toernooi zouden oorspronkelijk zes clubs deelnemen. Daarbij zouden zowel de selectie als een veteranenteam telkens een wedstrijdhelft spelen. Maar volgens de organisatie is het vier Almeerse clubs niet gelukt om voldoende mensen voor de teams te vinden.

Dit betekent dat zaterdag alleen de teams van AS'80 en FC Almere tegen elkaar spelen. Om 12.30 uur trappen de veteranen af. De eerste teams van beide clubs starten om 14.45 uur.

Het toernooi wordt georganiseerd ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van de gemeente Almere. De teams die afgezegd hebben zijn: ASC Waterwijk, Forza Almere, S.C. Buitenboys en Sporting Almere. 

reacties (1)

  • Klaas

     

    Jammer dat de andere verenigingen niet meedoen. Lijkt nu net op ze niet willen. Helaas heeft de KNVB geen rekening gehouden met het 40 jarige jubileum.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert