OFW zet eigen deuren open voor bewoners

DRONTEN
Woningcorporatie Oost Flevoland Woondiensten (OFW) heeft dinsdagavond een bewonersavond gehouden in hun eigen gebouw in Dronten. Het was de eerste keer dat ze op deze locatie hun deuren openden voor bewoners. 

Normaal gesproken werden dit soort avonden in kerk- en zalencentrum de Open Hof in Dronten gehouden en werd er één thema besproken. Directeur Truus Sweringa wilde nu juist een keer mensen het kantoor van OFW laten zien. "Op deze manier kunnen we ook alle afdelingen die we hebben laten zien en kunnen mensen daar vragen over stellen", aldus Sweringa. 

Er kwamen zo'n 120 mensen op de avond af, vooral mensen die ingeschreven staan voor een huurwoning. Er werd namelijk uitleg gegeven over de nieuwe website van OFW, die maandag online gaat. Mensen die ingeschreven staan voor een nieuwe huurwoning moeten straks anders te werk gaan

reacties (2)

 • pieter

   

  Een aantal (oudere) bezoekers had nieuwbouwplannen verwacht.

  reageer
 • bewoner

   

  Ook aanwezig geweest. Er was ook een wedstrijd mooiste tuin. Helaas niet gewonnen. Daarnaast ook aandacht voor tuinen die er niet uitzagen. Daar mogen ze wel wat aan doen! Persoon die gewonnen heeft was niet aanwezig.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert