Wegwerkzaamheden op A6 bij Almere

ALMERE
Automobilisten moeten de komende avonden rekening houden met wegwerkzaamheden op de A6 bij Almere. 

De afrit Almere-Stad is deze donderdagavond vanaf 22:00 uur afgesloten voor verkeer richting Lelystad. De afrit is vrijdagochtend om 5:00 uur weer open.

Vanaf vrijdagavond 20:30 uur worden twee rijstroken afgesloten richting Amsterdam. Het verkeer wordt bij Almere Poort over de vluchtstrook geleid. Weggebruikers moeten rekening houden met een kwartier extra reistijd. De afsluiting van de rijstroken duurt tot 20:00 uur zaterdagavond. Dan is de verbreding van de A6 bij Almere Poort helemaal afgerond zegt Rijkswaterstaat. 
 

reacties (7)

 • Charlie

   

  Het is soms vervelend maar ik zie dat het werk vlot en de file's zo hier en daar flink afnemen tijdens de spits. Mijn mening hierover..er wordt dag en nacht weekends gewerkt aan de A6 en A1 + de A9 dank zij de harde werkers kunnen wij hopelijk weer goed doorrijden. Rest mij te zeggen dat het ook aan de mede weggebruikers ligt die zo dicht op elkaar rijden dat regelmatig remlichten oplichten. Met meer afstand houden zodat weggebruikers makkelijker van rijstrook kunnen wisellen zou een hoop opstoppingen kunnen voorkomen. Met mijn auto zit ik in de file uiterst rechts. Waarom?Vlucht strook makkelijk bereikbaar mocht er wat gebeuren. En vrachtwagen chauffeurs proberen zolang mogelijk rollend te blijven met voldoende afstand. Voor mij in de file muziekje aan en maak je niet druk.

  reageer
 • Piet

   

  Dit zeiden ze vorige keer ook al😕... "Nu is het echt klaar hoor"

  reageer
 • Flevolander

   

  Hoera voor de wegwerkers en bedankt mannen. Op naar de volgende deel van Almere haven naar Almere buiten.

  reageer
 • Ron H

   

  Een afrit richting lelystad ... heel knap. Een afrit richting waterlandse weg veluwedreef kan wel en een oprit rivhting lelystad kan ook.

  reageer
 • Frank

   

  Nee hoor. Als ik van Amsterdam richting Lelystad rij, kan ik er bij de afrit Almere Stad niet af. Zo moeilijk is het niet.

 • Inwoonster

   

  Welk afslagnummer is dat?

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Jond

   

  Dat zeiden ze twee weken terug volgens mij ook al!!

  reageer
 • md500

   

  Wat een ellende, elke dag nu richting Lelystad voor de afslag Almere Haven stilstand, een echte verbetering dus.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert