Politiek nog niet akkoord met aanpak jeugdzorg

ALMERE
De gemeenteraad van Almere heeft donderdagavond nog niet ingestemd met het plan van aanpak dat wethouder René Peeters heeft gemaakt om de problemen in de jeugdzorg aan te pakken. Een aantal ingediende moties en amendementen wordt volgende week besproken, vermoedelijk wordt er daarna gestemd. 

De raad vond de nieuwe plannen van Peeters nog weinig concreet en een aantal partijen twijfelde opnieuw of het college wel voldoende controle heeft over de problemen in de jeugdzorg. Ook is er bij een aantal fracties onduidelijk wat de plannen van Peeters voor financiële gevolgen hebben. 

Peeters beloofde om de raad elke drie maanden bij te praten over de vorderingen van de plannen. De wethouder benadrukte een aantal keren dat hij zeer begaan is met jeugd en de jeugdzorg en zei af en toe zelfs wakker te liggen van dit dossier.  
 

reacties (3)

 • hmmm

   

  Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Deze foto is heel treffend. Een gezicht dat exact de graad van importantie van het onderwerp aangeeft....

  reageer
 • ach ja

   

  Ja dit is inderdaad niet het gezicht van een person dat begaan is met het onderwerp waarover gepraat wordt. Je ziet de verveling eraf druipen.

 • Rutger

   

  Peeters is al net zo incapabel als Herrema. Lekker zootje op het stadhuis.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Mijn gratis goede raad is als volgt: stel je kandidaat bij de volgende verkiezingen (2018), behaal een klinkende overwinning (eitje) en doe het allemaal beter. Maaarrrreeeehhhh....vanaf dag één van je bestuursperiode staan er horden mensen zonder enige kennis van zaken dag in dag uit te blèren dat je incompetent bent en op moet stappen. Motiveert enorm. Succes!

 • Zorgen over de zorg

   

  Morgen (25 nov) in de Volkskrant: "Dit doet de gemeente met overgebleven zorggeld", waarbij de gemeentes Oosterhout én Almere in de schijnwerpers worden gezet. Ach, zo haalt Almere het landelijke nieuws weer eens, helaas niet positief.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert