Tweede Opkikkerland geopend op de Eemhof

ZEEWOLDE
Stichting De Opkikker heeft op vakantiepark de Eemhof in Zeewolde Opkikkerland II geopend. Dat is een plek waar langdurig zieke kinderen met hun ouders een fijne dag kunnen hebben. 

In een verbouwd restaurant op het vakantiepark zijn vijf verschillende thema's verwerkt. Zo is er een brandweerkazerne, fotostudio, keuken, theater en een kinderdisco. De openingen werden onder ander verricht door weerman Piet Paulusma, topkok Julius Jaspers en burgemeester Gerrit Jan Gorter. 

Naast bekende Nederlanders waren er ook Opkikkerambassadeurs. Dat zijn kinderen die ooit een Opkikkerdag hebben gekregen. Een van hen is Stijn Geene. Hij keek zijn ogen uit. Met name de keuken vond hij mooi. Bij zijn Opkikkerdag mocht hij ook koken. 
 

reacties (1)

 • Jacob

   

  Voor mij is het niet meer dan vanzelfsprekend dat langdurig zieke kinderen zo nu en dan een fijne dag hebben. De wijze waarop daar nu vorm en invulling aan wordt gegeven vind ik stuitend en deze kinderen onwaardig.

  reageer
 • Jacob

   

  Overigens niets ten nadele van alle vrijwilligers die bergen weken verzetten om dit evenement mogelijk te maken en derhalve het meer dan verdienden om op de foto te worden gezet in plaats van celebs die van weinig toegevoegde waarde zijn maar zo wel met de eer gaan strijken.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert