Al ruim 400 huurders vulden enquête in

FLEVOLAND
Inmiddels hebben al ruim 400 Flevolandse huurders de enquête over het onderhoud van huurhuizen ingevuld. Omroep Flevoland blijft ook deze week reacties verzamelen. Daarna gaan we de resultaten onderzoeken en hopen we daar voor kerst een reportage over te kunnen maken. We doen dat in samenwerking met de NOS en de andere regionale omroepen.

We onderzoeken hoe goed huurhuizen in Nederland onderhouden worden en waar het beter kan. Rotte kozijnen, slecht sluitende deuren, schimmel op het plafond in de badkamer of lekkages?

>>> VUL DE ENQUÊTE HIER IN <<<

We zijn ook benieuwd hoe het contact met de verhuurder loopt en hoe makkelijk je iets kunt laten repareren.  Het gaat om huizen in de vrije én de sociale huursector. Meedoen kost slechts een paar minuten. Vul daarom onze enquête in!

 

reacties (9)

 • jan

   

  Onderhoud daar hebben ze niet van gehoord bij ymere. Nee ze hebben liever dat je oprot naar een ander hok zodat het verkocht kan worden. Laat me niet lachen met die enquête wordt ook niks gedaan dat gebeurt tich al jaren niet wat denk je dat ze nu in eens gaan opknappen!!!!

  reageer
 • Lies

   

  Worden die nog onderhouden dan?

  reageer
 • Bizar

   

  Heb nu een hok gezien welke de naam huis niet verdiend maar er werdt wel even 400 Euro huur voor gevraagd door Mercatus. Geen ventilatie, een slaapkamer, een woonkamer geen wasmachine voorziening en gigantisch goor en smerig totaal niet onderhouden hok. De persoon welke dit wel moest aanvaarden had anders geen onderkomen dus geen keuze bizar van Mercatus. Alles is gefotografeerd en gedocumenteerd we hebben zo de indruk dat er ernstig misbruik wordt gemaakt van de huurmarkt door de hoge instroom vluchtelingen. Deze misstanden kunnen dus nog altijd anno 2016 en dat door een grote stichting welke al decennia opereert in de Noord oost polder,

  reageer
 • Rich

   

  Kamerhuurders profiteren van de ernstige krapte op de woningmarkt, gemeentes vinden het wel best, als we nu eens met z'n alle een protest gaan houden bij de gemeentehuizen mss luisteren ze dan wel eens een keer en komen ze niet iedere x met het smoesje "de krapte is irrelevant aan de woningzoekende, het valt allemaal wel mee" kom eens van je kont af en kijk eens hoe de burgers moeten leven......

 • An

   

  Wanneer horen wij hier meer over ?

  reageer
 • Huurder

   

  Ingevuld maar mijn huis is niet van een Flevolandse woningcooperatie. Eigenaar Nagron Rotterdam.

  reageer
 • KC

   

  Maakt niets uit.

 • laat alle reacties zien
 • Beginnietopnieuw

   

  In de app liep de vraaglijst vast bij vraag 3 en toen opnieuw bij vraag 16. Ik ga niet opnieuw beginnen met invullen. Misschien is het beter op de enquête te linken buiten de app.

  reageer
 • KC

   

  Ingevuld en gedeeld via Facebook

  reageer
 • johan10

   

  Ben benieuwd of we nog wat horen/lezen van deze enquette.

  reageer
 • Pzaal

   

  Zo ik heb hem even ingevuld.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert