Vestering op kandidatenlijst Partij voor de Dieren

ALMERE
Leonie Vestering uit Almere staat op plaats 23 op de kandidatenlijst voor de Partij voor de Dieren voor de Tweede Kamer.

Vestering is fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren in Provinciale Staten van Flevoland. Ook is ze directeur geweest van Wilde Dieren de Tent Uit, een organisatie die zich inzette om wilde dieren uit het circus te krijgen.

De leden van de partij hebben Marianne Thieme opnieuw gekozen tot lijsttrekker. De Partij voor de Dieren heeft nu twee zetels in de Kamer.

reacties (3)

 • Hmmm

   

  Waar was deze partij bij het ruimen dan de eenden en kippen in de Flevopolder? Moesten ze niet opkomen voor de rechten van het dier? Of is het bij deze partij ook maar net hoe de wind waait?

  reageer
 • AA

   

  Dit is inderdaad de meest enge partij van Nederland. Kansloos geneuzel over dieren, maar zelf ook dierenleed veroorzaken. Te gek voor Woorden!

  reageer
 • Eng?

   

  Rare groepering dit, strijden voor de 'rechten' van dieren en overall op de barricade staan als een dier gebruikt wordt. Maar als ze zelf luizen hebben gebruiken ze wel de shampoo die deze luizen doodt...... luizen zijn toch ook dieren? Beetje hypocrite allemaal!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert