Straatpraat: GeenPeil doet mee aan de verkiezingen!

FLEVOLAND
Er komt een nieuwe politieke partij bij: GeenPeil. De beweging doet mee aan de Tweede Kamerverkiezingen in maart 2017. Journalist Jan Dijkgraaf wordt de lijsttrekker van de nieuwe partij.

Geenpeil organiseerde afgelopen voorjaar een referendum over het EU associatieverdrag met Oekraïne. Daarbij stemde 61 procent van de stemmers tegen het verdrag. Volgens de website van GeenPeil had premier Rutte allang antwoord moeten geven op die uitslag, maar dat is nog niet gebeurd. Om deze reden wil de beweging nu een politieke partij worden. 

Wat denk jij over GeenPeil als politieke partij? Die vraag stelden wij voor Straatpraat in Almere.

reacties (5)

 • H. Walrus

   

  Het is niet eerlijk, want het zijn eigenlijk stemmen van de PVV. Ik hoop dat het niet gebeurt bij de verkiezingen voor de gemeenteraad, want dat zou extra jammer zijn.

  reageer
 • Opa+++

   

  Om de waarheid te spreken heb je gelukkig ook geen verstand van politiek nodig!! Trouwens, kan jij mij iemand benoemen die daar wel verstand van heeft??? Ik heb afgelopen 50 jaar al zoveel schreeuwers en leugenaars voorbij zien komen, ik vertrouw ze geen van allen!!!!!

  reageer
 • wimjc

   

  Toch wel een behoorlijke reactie van iemand die laat blijken van de politiek geen verstand te hebben.

  reageer
 • Flevowatcher

   

  'de PVV is extreem links', en 'geen stijl' is rechts conservatief. Als we de kiezer in Flevoland als zo extreem dom kunnen beschouwen, meneer Janse, dan hoop ik dat er extreem veel geld voor de GGZ bij komt in Flevoland, en helaas zijn zowel blonde Geert als 'geen stijl' daar vermoedelijk tegen, dus blijven al die instellingen lange wachttijden houden.. Het niveau van alle reaguurders op de site van OF is toch al meestal 'geen stijl', dus zullen deze zware jongens waarschijnlijk alleen op naamsbekendheid gaan scoren.. ( let op: die man met die bril en het rare hoedje is dus niet meer 'Geen stijl' die heeft ook nog een partijtje, samen met een uit een inrichting weggelopen meneer, en DENKT ook nog zetels te gaan halen, daar moeten we maar niet meer over Denk-en , dan wordt het keuzeprobleem nog groter, en ik moet niet meer DENKEN aan al die 'Voor Nederland' partijen, want ook daar zitten voornamelijk zakkenvullers (eigen zakken) in... Pakweg 20 splinterpartijen, omdat het vertrouwen in de landelijke politiek wat vervaagd is.. De oplossing is weer lid te worden van 1 van de drie/vier grote partijen, en je stem te laten horen. Dit soort 'kwaaie koppen/ boze mensen' partijtjes, inclusief die van blonde Geert, heeft nog nooit iets verbeterd in Nederland, integendeel, het heeft Nederland behoorlijk onbestuurbaar gemaakt!

  reageer
 • Janse

   

  Goed dat er een rechts conservatieve leden partij bijkomt. De pvv is eigelijk extreem links, en je moet de grote blonde leider volgen. We wonen niet in china of rusland.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert