Agenten trekken wapen bij aanhouding op Busplein

ALMERE
Politieagenten hebben dinsdagmiddag hun wapen getrokken bij de aanhouding van twee mannen op het Busplein, vlakbij station Almere Centrum. Het vermoeden bestond dat één van de twee gewapend was.

Bij het zien van de politie sloegen de twee mannen op de vlucht. Na de aanhouding bleek dat ze ongewapend waren.

Wel had het duo soft- en harddrugs bij zich. Ook hadden ze een grote hoeveelheid contant geld op zak. De twee zijn aangehouden wegens drugsbezit. De aanhouding vond plaats rond 14.00 uur.

reacties (1)

  • H.zwart

     

    Keihard aanpakken die hap. Er lopen hier zoveel verslaafden rond dat ik me niet meer veilig voel. Ze lopen je achterna de winkel in maar ik ben slimmer en heb ze zeer snel door. En maar loeren naar je portemonnee, en werkelijk waar, ze zijn getint. Politie, wij gewone man zeggen: pak ze hard aan want dat softe gedoe hier in Nederland maakt stinkende wonden.Ik schaam me dat ik Nederlander ben en voel me hier niet meer op mijn gemak. Had je vroeger nog diep respect voor de "notabelen", wel dat heb ik al lang niet meer. De rechters en advocaten hier in Nederland zullen wellicht zelf blagen hebben die niet deugen vandaar die lullige straffen.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert