Bureau Flevoland: ramkraak en babbeltrucs

FLEVOLAND
Het televisieprogramma Bureau Flevoland besteedt woensdagavond aandacht aan een ramkraak op een juwelier in juni dit jaar in Dronten.

Met een gestolen Chevrolet Matiz auto reden drie daders vroeg in de ochtend in op de pui van de winkel. Omdat direct een mistmachine in werking trad, wisten de daders niet veel buit te maken. Wel wat de schade aan de winkelpui groot. 

De daders zijn nog niet gepakt en de politie zoekt getuigen. In Bureau Flevoland is op duidelijke bewakingsbeelden te zien hoe het drietal een paaltje weghaalt, om met de gestolen auto het voetgangersgebied binnen te rijden.

Verder in de uitzending nog aandacht voor babbeltrucs in Zeewolde en Almere.
Bureau Flevoland wordt woensdagavond meerdere malen herhaald en is ook online te zien. 

 

reacties (2)

 • Jond

   

  Erg jammer dat Bureau Flevoland zo'n vreselijk ééntonig programma is. Dit ondanks dat het zo belangrijk is om de burgers te betrekken bij misdrijven. Dit programma nodigt niet echt uit om naar te kijken. Het is werkelijk tenenkrommend hoe het gepresenteerd en gemaakt wordt!!

  reageer
 • tdw

   

  beetje slordig in zowel de uitzending en in de beschrijving word er gesproken over een chevrolet matiz bij de ramkraak terwijl het toch een chevrolet spark betreft

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert