OM eist opnieuw celstraf tegen shoarmazaakeigenaar

BIDDINGHUIZEN • Do 8 december 2016 | 11:21 • Donderdag 8 december 2016 | 11:21
Het Openbaar Ministerie heeft in hoger beroep opnieuw een celstraf geëist tegen de man uit Biddinghuizen. Hij zou in zijn shoarmazaak in Oldebroek iemand hebben neergestoken bij een ruzie.

De verdachte runde de shoarmatent in een pand waar ook een café zat. Hij moest door de kroeg naar zijn keuken lopen, en werd daarbij geregeld gepest door cafébezoekers. Het pesten ontaardde op een avond in een ruzie, waarbij er flessen en kratten werden gegooid.

Tijdens een worsteling is één van de cafébezoekers gewond geraakt. Uit DNA-onderzoek bleek dat het slachtoffer was gestoken met een kartelmesje van de verdachte, maar niemand heeft de man uit Biddinghuizen zien steken.
 
De verdachte is in februari vrijgesproken bij gebrek aan bewijs. Het OM ging in hoger beroep en eiste een jaar gevangenisstraf, waarvan drie maanden voorwaardelijk. Het hof doet 22 december uitspraak in deze zaak.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel