Studenten Aeres nodigen inwoners uit

DRONTEN
Studenten van de agrarische school Aeres gaan in gesprek met Drontenaren om de band met het dorp te verbeteren. Dorpsgenoten zijn maandagavond welkom op een bijeenkomst van studentenvereniging USRA. 

De afgelopen tijd waren er spanningen rond studentenhuizen. Volgens sommige Drontenaren veroorzaken de scholieren overlast.

Feestje
Anouck Gaastra van studentenvereniging USRA hoopt dat inwoners en scholieren elkaar maandag beter leren kennen. "Door in gesprek te gaan, kun je elkaar gemakkelijker aanspreken. Als een feestje uit de hand loopt, is het niet meer zo beladen om te zeggen dat het te bont was."

De bijeenkomst begint met een video van een gesprek waarin een buurtbewoner, een student, een huisbaas, een vertegenwoordiger van Aeres en wethouder Verlaan naar oplossingen hebben gezocht.

reacties (1)

  • Dr.Jake

     

    Wat heb je in godsnaam aan edn feestje als verder de sudenten weer herrie schoppen en je aks hard werkende belastingbetaler in je vrije tijd resp. nachtrust telkens word ver-/gestootd etc. Dan maakt het geen flauwekul uit of je die persoon nader kent of niet. Storing/overlast blijft storing/overlast.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert