Gewapende overval op woning in het Oostrandpark

LELYSTAD
In het Oostrandpark in Lelystad is dinsdagochtend een woning overvallen. Dat gebeurde rond kwart voor zes. Volgens de politie belden drie mannen bij de woning aan en drongen ze naar binnen toen er werd opengedaan.

De mannen bedreigden de bewoners van het huis met een vuurwapen en eisten geld. Ze maakten een portemonnee en sieraden buit. Daarna gingen ze er in een donkere auto vandoor. Volgens de politie was er mogelijk nog een vierde persoon bij de overval betrokken.

De politie heeft uitgebreid onderzoek gedaan in en rond de woning. Er is nog niemand aangehouden. 

Volgens de politie hebben de daders een lichtgekleurde Seat Arosa gebruikt, met donkerkleurige stootstrips aan de zijkanten. 


reacties (7)

 • BBB

   

  Dit zijn gebeurtenissen waar wij aan zullen moeten wennen, wij zitten nu eenmaal in deze bewust maatschappelijk veroorzaakte omstandigheden. Vind nu langzamerhand tijd dat de wet verruimt moet worden zodat wij net als in andere landen ons zelf moeten kunnen mogen verdedigen. Dezelfde sores als in Denemarken, Zweden en Noorwegen krijgen wij hier ook, naïef handelen is niet meer wenselijk. Ook zouden de extra voorzieningen aftrekbaar moeten worden van de belasting.

  reageer
 • .\/\/.

   

  "Vind nu langzamerhand tijd dat de wet verruimt moet worden zodat wij net als in andere landen ons zelf moeten kunnen mogen verdedigen." - je wilt het aantal doden door vuurwapens dus drastisch toe laten nemen? Fraai.

 • Wimpie

   

  Vreselijk voor de bewoners. Het wordt tijd voor strengere straffen.

  reageer
 • Rolo

   

  Het zal je maar gebeuren. Lig je te slapen, wordt je wakker gebeld en vervolgens bedreigd en bestolen, vreselijk

  reageer
 • DJ

   

  Als ze nou wat details naar buiten brengen, kunnen we allemaal mee denken.

  reageer
 • Theo

   

  Triest, blijft die mensen lange tijd bij. Doe niet te gauw open voor iemand en helemaal niet om die tijd. Kijk wie er voor de deur staat. Neem een camera of deurspion.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Flevoburger

   

  Hoe je het ook wilt noemen: er wordt 's ochtends bij je deur aangebeld en vervolgens word je in je eigen woning bedreigd met een vuurwapen. Heftig! Heel veel sterkte voor de betrokkenen!

  reageer
 • SJP

   

  Een mens overval je. bij een woning heet het inbraak!

  reageer
 • Tuuk

   

  Moeilijk hoor lezen! Er werd aangebeld bij de woning en de bewoner deed de deur OPEN, dus is het een overval en geen inbraak. Bij een inbraak moeten ze zelf de deur namelijk zelf open zien te krijgen! In plaats van je Sherlock Holmes ervaringen te vertellen had je minstens ook kunnen typen" sterkte voor de bewoners"! Want het zal je maar gebeuren dat je de deur open doet en dan 3 mannen gewapend je huis binnen stormen!! Sterkte voor de bewoners!

 • Jan

   

  Bankoverval??

 • Stupid

   

  Tenzij deze mensen thuis waren (wat heel aannemelijk is rond die tijd) en dat ze bedreigd zijn. Niet te vroeg oordelen sjp!

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert