Medewerker politie ontslagen vanwege diefstal

FLEVOLAND
Een politiemedewerker van de afdeling Midden-Nederland is maandag ontslagen vanwege het stelen of verduisteren van spullen van een collega. Ook loog de medewerker tijdens het interne onderzoek naar de diefstal. 

Dat laat de politie-eenheid Midden-Nederland weten in een persverklaring. Flevoland valt ook onder deze eenheid. Uit welke plaats de weggestuurde agent komt, is nog niet bekendgemaakt. 

Het interne onderzoek van de politie is inmiddels afgerond. Het Openbaar Ministerie gaat zich nu over het dossier buigen om te kijken of de politiemedewerker ook strafrechtelijk vervolgd wordt. 

reacties (5)

 • pieter

   

  Verdachte wat is uw verweer ?? Edelachtbare ik wilde ook wel eens overnachten aan de Amstel !! Verdachte u bent vrij gesproken. !!!!

  reageer
 • Sleutelpositie

   

  De kleine solitaire stouterd hangt per direct en kan door naar de voedselbank, de grote veel verdienende stoute jongens daarentegen lopen met stropdas op nog altijd in en uit, en zijn bewust buiten blikveld geraakt bij de landelijke media. En de allergrootste stoute jongen welke aan de knoppen zit kan gewoon in luxe ongemoeid zijn tijd uitzitten op zijn departement, totdat de kiezer hem komt halen. Zo dat lucht op.

  reageer
 • Erbee

   

  Nee, 33 procent. Politie-eenheid Midden-Nederland is de samenvoeging van de politieregio's Flevoland, Gooi en Vechtstreek en Utrecht.

  reageer
 • S n

   

  Verschil is alleen dat die paar honderd agenten in Flevoland ver in de minderheid zijn bij een grote regio als Utrecht.

 • Marcel

   

  Hoezo kijken of hij vervolgd gaat worden, een politieagent is iemand met een voorbeeld functie. Maximale straf is hier op zijn plaats.

  reageer
 • Rutger

   

  Aha, OF plaatst een bericht omdat de kans dat de 'dader' uit Flevoland komt ongeveer 20 procent is.

  reageer
 • Dus

   

  Dan is de persoon in kwestie nog steeds nieuws voor Flevoland. De nieuwe lelystadse burgemeester komt ook niet uit Lelystad! Wel nieuws!

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert