Topvrouw Flevoziekenhuis naar VU Amsterdam

ALMERE
Ingrid Hissink, de financieel directeur van het Flevoziekenhuis in Almere, vertrekt maart volgend jaar naar het VU medisch centrum in Amsterdam. Daar gaat ze ook als financieel directeur aan de slag. Dat maakt het Flevoziekenhuis dinsdag bekend. 

Hissink vertrekt naar het VU, omdat ze de stap naar een academisch ziekenhuis ziet als een mooie, nieuwe uitdaging. Vooral vanwege de aanstaande fusie tussen AMC en VUmc. De voorzitter van de raad van bestuur laat weten het jammer te vinden dat Hissink vertrekt. "Haar talent is onder meer dat ze complexe gegevens over de bedrijfsvoering kan vertalen in toegankelijke informatie voor zorgprofessionals. De stuurinformatie is onder haar leiding zeer verbeterd."

Hissink gaat op 1 maart in Amsterdam aan de slag. Dan heeft ze 2,5 jaar bij het Flevoziekenhuis gewerkt. Die laat weten binnenkort op zoek te gaan naar een opvolger.  

reacties (4)

 • Peter

   

  Dan kan de volgende topper met bonus worden aangenomen. Deze mensen helpen de zorg zo verschrikkelijk om zeep. En het wisselt elkaar om de twee jaar af.

  reageer
 • 60+

   

  Heb mijn sollicitatie brief al de deur uit gedaan, UWV mag niet klagen. Uiteindelijk zoek ik een baan, werk heb ik genoeg.

  reageer
 • pieter

   

  Goede medici zijn voor patiënten van meer belang dan financiële directeuren .

  reageer
 • Boerman

   

  Boerman schrijft zijn sollicitatiebrief alvast!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert