Topvrouw Flevoziekenhuis naar VU Amsterdam

ALMERE • Di 13 december 2016 | 14:40 • Dinsdag 13 december 2016 | 14:40
Ingrid Hissink, de financieel directeur van het Flevoziekenhuis in Almere, vertrekt maart volgend jaar naar het VU medisch centrum in Amsterdam. Daar gaat ze ook als financieel directeur aan de slag. Dat maakt het Flevoziekenhuis dinsdag bekend. 

Hissink vertrekt naar het VU, omdat ze de stap naar een academisch ziekenhuis ziet als een mooie, nieuwe uitdaging. Vooral vanwege de aanstaande fusie tussen AMC en VUmc. De voorzitter van de raad van bestuur laat weten het jammer te vinden dat Hissink vertrekt. "Haar talent is onder meer dat ze complexe gegevens over de bedrijfsvoering kan vertalen in toegankelijke informatie voor zorgprofessionals. De stuurinformatie is onder haar leiding zeer verbeterd."

Hissink gaat op 1 maart in Amsterdam aan de slag. Dan heeft ze 2,5 jaar bij het Flevoziekenhuis gewerkt. Die laat weten binnenkort op zoek te gaan naar een opvolger.  

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel