Vrouw gewond bij steekpartij: politie zoekt verdachte

ALMERE
In een woning aan de M.J. Granpré Molièrestraat in de Bouwmeesterbuurt in Almere Buiten is dinsdagmiddag een vrouw gewond geraakt bij een steekincident. De politie is op zoek naar de verdachte.

Toen de politie bij het huis aankwam, was onduidelijk of de verdachte van de steekpartij nog binnen was. Uit voorzorg werden naastgelegen woningen ontruimd. Volgens buurtbewoners omdat de verdachte mogelijk de gaskraan open had gezet. 
Nadat een arrestatieteam het huis was binnengevallen, bleek de verdachte al weg te zijn. 

Het slachtoffer van het steekincident is naar het ziekenhuis gebracht. Volgens buren is zij de ex-vrouw van de man.

reacties (6)

 • Rombout

   

  Dacht dat het een soort privé site was. Maar blijkbaar is het openbaar. Had anders niet zo uitgebreid dit geschreven. Wilde alleen opschrijven wat er gebeurde voor politie enz er waren. Was blij dat alle hulpdiensten er waren voordat ik weg ging.

  reageer
 • hytg

   

  Huis ernaast is net verkocht zo te zien. Fijn om je nieuwe buren zo te leren kennen.

  reageer
 • Wil

   

  Respect dat de buuf snel ff ging helpen Voor dat ze naar de werk moest 😉

  reageer
 • wilma

   

  Mevrouw Rombout, goede aktie van u, hoor!

  reageer
 • Rombout

   

  Ik ben de buurvrouw van nr 62. Ik hoorde om 1430 een ijselijke gil en liep naar buiten. Zag in de deuropening bij nr 64 dat de buurman de buurvrouw wilde stikken met een sjaal op haar mond. Zij had een groot mes met paars handvat. Ik zei dat ze moesten stoppen. Toen dat niet gebeurde liep ik naar ze toe. Hij gooide haar naar buiten en zij struikelde over een fiets die daar lag. Ze zat helemaal onder het bloed . Ik pakte het mes af van haar en gooide het een paar meter weg.Hij ging gauw naar binnen en deed de gordijnen in de keuken naar beneden. Ze was gewond op verschillende plekken . Vooral bij haar rechterschouder. Omstanders kwamen er aan en 1 belde 112 en de dames ontfermde zich over de buurvrouw die heel veel pijn had. Ik haalde handdoeken thuis om het bloed te stelpen. Daarna liet ik het over aan de anderen want ik moest werken

  reageer
 • drontense

   

  Klinkt als een soap.. want ik moest werken. Vraag mij oprecht af of het in het kader van evt. Onderzoek handig is om zoveel informatie hier neer te zetten. ..

 • Babara

   

  Dapper gehandeld buurvrouw!!

 • laat alle reacties zien
 • :-#

   

  Al die uren voor de woning gestaan om de verdachte naar buiten te krijgen, was ie al buiten. Zonde van de tijd. Jammer dat die info er niet eerder was.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert