Straatpraat: Ik kook iets simpels met kerst

LELYSTAD
Dit jaar geen moeilijke gerechten met kerst maar iets simpels. Dat is volgens supermarktketen Albert Heijn de trend voor 2016. 

Volgens de supermarkt willen we dit jaar liever iets makkelijks en lekkers. Geen gedoe met moeilijke zesgangenmenu's. Supermarkt Jumbo ziet dat de 'klassiekers' goed lopen dit jaar, zoals zalm, varkenshaas en rollade. 

In Lelystad vroegen we: wat kook jij met kerst?


 

reacties (4)

 • Jan

   

  We mogen blij zijn dat we het nog kerst mogen noemen. Want, en ja echt zo, daar begint het nu ook al over te rommelen. Amsterdamse school schaft de naam kerstfeest af en noemt het winterfeest... Want ja, ligt gevoelig bij een bepaalde groep medelanders..

  reageer
 • Marco

   

  Wij gaan meedoen, simpel eten maar wel lekker. Wij gaan snert maken en de dag erop lekker bloemkool met gebakken patatjes. Dan leuke familie spellen doen, zonder computers. Natuurlijk live muziek van onze kinderen erbij. Bij de mooie kerstboom. Heerlijk gezellig kerstfeest zonder te veel smuk.

  reageer
 • Lies

   

  Standaard gourmetten! Wél altijd lekker en leuk om te doen!

  reageer
 • .W.

   

  Voor mij dit jaar boerenkoolstamppot met een knakworstje. En een mandarijntje toe. Of de voedselbank moet nog iets anders voor mij in petto hebben.

  reageer
 • Wat fijn dat u nog te eten hebt. Je zult maar in Aleppo wonen....

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert