Yarden roept op om winterkleding te doneren

LELYSTAD
Uitvaartonderneming Yarden roept op om winterkleding te doneren aan het Leger des Heils. Sinds het begin van dit jaar werkt ​het Yarden uitvaartcentrum Ölandhorst in Lelystad samen met het Leger des Heils. Volgens Yarden is de samenwerking een groot succes.

‘Nabestaanden blijven vaak achter met kleding van hun overleden dierbare. Uitvaartverzorgers merken dat nabestaanden het soms moeilijk vinden om afstand te doen van deze kleding en zoeken naar een nieuwe bestemming. Daar willen wij graag bij helpen',  zegt de locatiemanager uit Lelystad. 

Omdat het nu koud begint te worden hoopt het Leger des Heils op veel warme truien. Iedereen kan winterkleding langs brengen bij het crematorium of een ander inzamelpunt. Sinds begin dit jaar is er in de uitvaartcentra van Yarden 1500 kilo kleding ingezameld.  

reacties (2)

 • Barbara

   

  Nog even.... dan komen ze op je sterfbed de boel al uit de kast trekken! Goed dat er gewaarschuwd wordt voor deze handel en wandel in de uitvaartbranche. Ik leg alvast mijn allerdikste trui op zij voor als het zo ver is en er in de winter begraven moet worden! Misschien is mijn laatste wens wel in drie lagen dik de koude grond in te willen. Dan moet het leger des heils maar even zelf aan het breien gaan..

  reageer
 • Tja

   

  Heb jij nu echt overal iets over te zeuren? Ga weer eens om tafel met je man .\/\/. hij wil graag met je verder.

 • Rob

   

  Als Yarden dan toch "maatschappelijk" wil scoren, stel ik voor dat ze ook jaarlijks de helft van hun omzet aan het Leger des Heils doneren. En dat ze de kisten tbv crematie onder het mom van denken aan het milieu, hergebruiken (of gebeurt dat laatste al, in dat geval negeer uitzending en keep up the good work).

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert