Agorahof omgetoverd tot zandtoneel voor zandtovenaar

LELYSTAD
In het centrum van Lelystad wordt druk gewerkt aan het grote podium voor de opnames van de televisieshow 'Kerst met de Zandtovenaar'.

Bij het Agorahof wordt een groot podium gebouwd voor de show, die donderdag wordt opgenomen. Het televisieprogramma van KRO-NCRV komt tijdens de kerstdagen op de buis.

'Kerst met de Zandtovenaar' is een spectaculaire show waar het kerstverhaal wordt verteld met zang en dans. Zandtovenaar Gert van der Vijver maakt tijdens de opname de mooiste zandtekeningen. De show start om 19.00 uur en is vrij toegankelijk voor het publiek. Onder anderen Maan, Jim en Brace spelen mee in de show. De registratie van het evenement wordt op tweede kerstdag uitgezonden bij Omroep Flevoland.

reacties (4)

 • Mezelf

   

  @lely. Moet je wel vrij krijgen. En nee dat krijg je niet zomaar. @Els op de meent heb je geen last van de afbouw. En dan nog te bedenken van die stinkende dixis voor onze deur. O en de overlast die mensen veroorzaken op de gallerij van de Agorahof. Die er niks te zoeken hebben. Niet denkend aan de veiligheid.

  reageer
 • Was de azijn in de aanbieding vandaag, 1 x een nachtje wat minder slaap ga je echt niet gelijk dood aan, je heb tijd genoeg gehad om dingen te voorzien want was inderdaad in september al duidelijk dat dit ging gebeuren.

 • Tuuk

   

  Je hebt er zelf voor gekozen om in het centrum te gaan wonen? En dat er evenementen in het centrum plaats vinden zoals deze! Wees blij dat er weer eens wat gedaan word is goed voor Lelystad! Dus koop een paar oordoppen bij de Kruidvat of waar dan ook, dan kan je gewoon slapen... En geniet vanavond vanuit je warme huisje met een lekkere bak koffie van dit mooie spektakel, want dat is jou voordeel een ander staat in de kou vanavond!! Het is maar 1 nachtje!

 • Edwin

   

  @mezelf Altijd dat geklaag, kijk toch is naar iets positiefs er gebeurt wat in de stad. Is toch niet iedere dag dat er wat gedaan wordt in het centrum. Wonen in het centrum heeft dus voordelen en nadelen. Anders lekker verhuizen, zijn zat plekken in Nederland waar je nooit gestoord zult worden.

  reageer
 • Vogeltje

   

  Ik heb er mega veel zin in. Super leuk.

  reageer
 • Mezelf

   

  Hartstikke leuk Etc etc! Bla bla bla... Waarom houdt de gemeente geen rekening met de omwonende mensen. Had het evenement lekker verplaatst naar de Meent. Niemand die er last van heeft. Vooral omdat de afbouw van dit evenement tot 03.00 vanacht kan duren. Wederom weer proberen te slapen met een hoop herrie!! En dan te bedenken dat mijn wekker 3.30 gaat. Wordt steeds erger hier in Lelystad. Bah!

  reageer
 • lely

   

  Het was alin September bekend dus 3 maanden de tijd gehad om een vrije dag aan te vragen voor 16-12-2016!!

 • Tuuk

   

  Ook bij de Meent wonen mensen in de buurt. De schans, de Stelling, de Veste, kustrif en Damrif. En dan erbij het staat je vrij te vertrekken uit Lelystad hoor! Word er eindelijk iets georganiseerd is het weer niet goed.

 • els

   

  Dat hoort bij in het centrum wonen. Het is nu eenmaal niet alleen de lusten maar ook de lasten. Er zouden juist veel meer activiteiten in het stadscentrum moeten zijn. Alleen maar goed voor Lelystad. Dus aankomende nacht maar een paar oordopjes.......

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert