Bureau Flevoland: Overval Juwelier in Buiten

ALMERE • Do 29 december 2016 | 19:39 • Donderdag 29 december 2016 | 19:39
In het regionale opsporingsprogramma Bureau Flevoland nogmaals aandacht voor de gewapende overval op Juwelier Püttmann aan het Noordeinde in Almere Buiten. Inmiddels zijn bewakingsbeelden vrijgegeven waarop de daders te zien zijn.

Op dinsdag 8 november renden twee mannen de juwelierszaak binnen. Terwijl één de klanten en het personeel onder schot hield, sloeg de ander vitrines stuk met een klauwhamer. Eén van de medewerkers werd later vastgepakt en kreeg het pistool tegen haar hoofd gedrukt. De overvallers hebben een aantal waardevolle sieraden buitgemaakt, en zijn daarna spoorloos verdwenen.

In deze aflevering ook aandacht voor de brand in de A&A supermarkt aan de Duitslandstraat in Almere Poort. Op bewakingsbeelden is te zien hoe twee verdachten de brand stichten. De politie is op zoek naar getuigen die iets verdachts hebben gezien.

Heb jij een tip voor de politie? Bel dan naar 0800-6070 of bel anoniem 0800-7000.
 

Deel artikel

reacties (2)

 • Flevoburger

    Do 29 december 2016 Donderdag 29 december 2016

  Tja we kunnen er met z'n allen veel over zeggen. Ben bang dat dit alleen maar erger wordt / vaker gaat voorkomen.....

  reageer
 • Faerie

    Wo 28 december 2016 Woensdag 28 december 2016

  Vind het een slechte zaak dat er juist bezuinigd wordt op dit programma. Is er geen andere keuze te maken of is er niet via een andere weg budget te vinden?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert