Woningoverval in de Tjalk

LELYSTAD
Twee mannen hebben maandagavond geprobeerd een woning in de Tjalk in Lelystad te overvallen. Volgens de politie belden de twee rond 20:00 uur bij het huis aan. Toen de bewoonster de deur opende, werd ze door een van de mannen geslagen en kwam ze ten val.

De mannen liepen daarna de gang in, maar werden verjaagd door de echtgenoot van de vrouw die op het tumult was afgekomen. Volgens de politie zijn de overvallers er zonder buit vandoor gegaan.
 
Volgens de politie zijn de verdachten tussen de 1 meter 60 en 1 meter 70 groot. Ze droegen donkere jassen met een capuchon en zijn het laatst gezien toen ze wegliepen in de richting van de Botter. 

reacties (4)

 • Lely

   

  Het wordt ook steeds gekker in deze wereld. Ik zet een honkbalknuppel bij mij in de gang. Mag niet, maar dat je wordt gemept door overvallers lijkt de gewoonste zaak van de wereld te worden. Sterkte voor mevrouw en meneer.

  reageer
 • Ik

   

  ..en hoe is het met de bewoners..?

  reageer
 • .\/\/.

   

  Als ze gepakt worden, minimaal 15 jaar opsluiten, bij een tweede zwaar delict levenslang. Sommige betweters denken dat zwaarder straffen niet helpt. Dat is natuurlijk je reinste onzin. Als iemand 15 jaar vast zit ipv 6 maanden oid, kan diegene 15 jaar geen misdaden plegen! En of dat helpt.

  reageer
 • Proflevo

   

  Goed verhaal, lekker kort

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert