Orchideeën Hoeve leukste uitje van Flevoland

LUTTELGEEST
De Orchideeën Hoeve in Luttelgeest is opnieuw uitgeroepen tot het leukste uitje van Flevoland. Dat heeft de ANWB, die de verkiezing organiseerde, bekendgemaakt op de Vakantiebeurs. 

De Orchideeën Hoeve is al jarenlang het populairste dagje uit in de provincie. Leden van de ANWB konden de afgelopen weken stemmen op verschillende attracties in Flevoland. Op de tweede plaats is de Bataviawerf in Lelystad geëindigd en op de derde plaats Luchtvaart-Themapark Aviodrome in Lelystad.

De Efteling werd uitgeroepen tot het leukste uitje van heel Nederland.

reacties (3)

 • sander

   

  Van Harte Gefeliciteerd Fam Maarsen , jullie inzet is terecht beloond met een Eerste plaats .

  reageer
 • Flevo Flevo

   

  Ik denk echt dat dit lijstje totaal niet en goede afspiegeling is van de werkelijke top dagjes uit in Flevoland, de orchideeënhoef heeft gewonnen, ik ben er nog nooit geweest maar ik kan het mij niet voorstellen dat een groot park als Walibi totaal niet in de top 3 staat maar wel de orchideeënhoef, zelfs op nummer 1, dat kan niet kloppen! Ze zullen wel van alles hebben gedaan om stemmen te krijgen

  reageer
 • Drontenaar

   

  Misschien is de gemiddelde anwb lid niet zo'n pretparkenganger?

 • Smurfin

   

  Ga dan eerst eens even een kijkje nemen!

 • lelystedeling

   

  En op welke plaats komt Erfgoedcentrum Nieuw Land, waar de provincie 10.000.000,-- euro aan besteed .

  reageer
 • L. Lendeling

   

  Op de tweede plaats dus, daar Nieuw Land, Maritiem depot voor scheepsarcheologie en de Bataviawerf in de plannen van de gemeente fuseren tot het Museumkwartier Lelystad in de hoop meer bezoekers te trekken. Mij lijkt het ook onzinnig, want heb je het eenmaal gezien, dan ga je een volgende keer alleen nog naar Bataviastad om te winkelen.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert