Beloning voor gouden tip inbraak bij Gateway Diner

ALMERE • Za 4 februari 2017 | 12:37 • Zaterdag 4 februari 2017 | 12:37
De Gateway Diner in Almere looft een beloning van 500 euro uit voor de gouden tip die leidt tot de aanhouding van twee inbrekers in het restaurant. Volgens een medewerker van het restaurant in het Beatrixpark werd die inbraak in de nacht van donderdag op vrijdag net voor vier uur gepleegd. 

Video's
De diner heeft filmpjes van de inbrekers op de eigen Facebookpagina gezet.  De verdachten zouden dezelfde nacht ook ingebroken bij de midgetgolfbaan en de paardenstalling in het park. 

Whisky
Wat er precies is buitgemaakt bij de Gateway Diner wil de medewerker niet vertellen. Wel is duidelijk dat de de inbrekers flesjes saus hebben meegenomen, die een eind verderop weer zijn teruggevonden. Vermoedt wordt dat inbrekers dachten dat het om flesjes whisky ging, maar dat ze er na ervan geproefd te hebben achterkwamen dat dit niet het geval was.

Aangifte
Volgens het restaurant zijn de opnames van de inbrekers overhandigd aan de politie en is er aangifte gedaan. De politie kon de inbraken bij navraag door Omroep Flevoland niet bevestigen. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel