Nieuwe rij voor een vrije kavel in Nobelhorst

ALMERE
In het stadhuis van Almere zit weer een groep mensen in de rij voor een vrije kavel in de Almeerse wijk Nobelhorst. In totaal zijn er dit keer 22 nieuwe kavels te verdelen. Dat gebeurt op 16 februari.

De echte fanatiekelingen zitten al sinds donderdagochtend te wachten. Toch heeft deze groep geluk. De vorige gegadigden moesten de hele nacht buiten bivakkeren. Deze groep mag om acht uur naar huis om te slapen. De volgende ochtend moeten ze zich dan om negen uur weer melden. In de weekenden hebben ze ook vrij.

Op dit moment zitten vijf mensen in de rij. Daarmee is er nog plek voor 17 deelnemers.

reacties (5)

 • Flevo

   

  Als mensen dat er voor over hebben, prima, hun keus. Maar hoe doe je dat als je moet werken? Om 9 uur weer melden .... om die tijd zijn we beiden al lang weer aan de slag ...

  reageer
 • Robbie

   

  Handig die vroegtijdige kennismaking met buren.

  reageer
 • Meldplicht voor een stukje grond, hoe bizar. Kan er niet gewoon een lijst komen met wie er al was.

  reageer
 • Raar

   

  Wat heeft die rij dan überhaupt nog voor zin? Of is dit een poging om mensen in een rij te laten zitten die er normaal niet zoveel moeite voor doen? Ze kunnen dan beter een rij na werktijd bedenken.

  reageer
 • Ed

   

  Nou, er zijn dus nog mensen die dolgraag willen investeren in Almere! Laten we hopen dat de gemeente hen geen loer draait.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert