Natuurlijk Flevoland: Horsterwold

FLEVOLAND
Gerard van Ommen stapt weer in het vliegtuig om de Flevolandse natuur te bekijken.

Vandaag vliegt hij richting het Horsterwold. Daar ligt het grootste loofhoutbos van Nederland. André Wels van Staatsbosbeheer vertelt er alles over.

Natuurlijk Flevoland is vanavond op televisie te zien en nu al hier online te bekijken.

reacties (2)

 • zeewolder

   

  ga je gang VVD doe je best als mensen wat moeten bijdragen voor natuur, geven ze niet thuis. maar wel zeuren als er bezuinigd moet worden.er word overal op bezuinigt dus OOK op natuur.

  reageer
 • investeren

   

  De VVD/SGP willen helemaal niet bezuinigen op natuur, maar er juist extra veel belastinggeld in investeren. Want als je natuurgebieden omvormt tot recreatieterrein dan moet je er heel veel voorzieningen aanleggen die er nu nog niet zijn. Zoals extra fietspaden, wandelpaden, ruiterroutes, mtb-routes, hondenvoorzieningen, autowegen, parkeerplaatsen, toiletten, ijs&frietkramen, restaurants, hotels, bungalows, enzovoorts.

 • rene van de familie bos

   

  Misschien moet de VVD ook voorstellen dit natuurgebied af te schaffen en vol te bouwen met villa's (uiteraard voor bestuurders, ambetenaren en andere vvd leden en meelopers. Bungalowparken piantballbanen etc. Sorry voor mijn cynisme, maar het handelen van VVD en SGP is ridicuul en vooral Hoofd, heeft niks met liefde voor de natuur te maken

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert