City FC regelt romantisch etentje met Valentijn

ALMERE
Wie verlegen zit om een idee voor Valentijn kan terecht bij voetbalclub Almere City. Die geeft ouders van jonge kinderen een etentje cadeau. Selectiespelers Calvin Mac-Intosch en Damon Mirani passen in de tussentijd op de kinderen. 

Volgens City FC gaan de spelers tijdens het oppassen met de kinderen ganzenborden, FIFA spelen en lezen ze voor het slapen gaan een verhaaltje voor. Met de actie probeert City de band met supporters te versterken.

Ook hoopt de club meer vrouwen naar zich toe te trekken. Daarom mogen vrouwen volgende week gratis het stadion in tijdens de wedstrijd tegen SC Cambuur. "Om zo in de week van de liefde deze avond samen met hun partner te beleven en te genieten van een mooie voetbalavond, " aldus City.

Uit de aanmeldingen voor het etentje wordt één stel gekozen. Zij gaan dinsdag rond 18.00 uit eten in Grand Cafe Le Baron in Almere. Gevraagd naar de reden waarom er slechts twee spelers gaan oppassen, laat City weten dat een groot deel van de selectie al plannen heeft op Valentijnsdag.

reacties (1)

  • Beo

     

    Het word steeds leuker bij deze mooie club. Eerst supporters eetavond was ook super geregeld.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert