Piratenpartij mengt zich in Almeerse verkiezingsstrijd

ALMERE
De Piratenpartij doet volgend jaar mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Almere. Dat kondigt de landelijk partijvoorzitter Vincent van der Velde aan in het tv-programma Over Flevoland Gesproken dat zaterdag wordt uitgezonden.

De Almeerse advocaat Van der Velde, die begin deze eeuw vier jaar wethouder was namens Leefbaar Almere, zegt dat de Piratenpartij in een aantal gemeenten zal deelnemen aan de raadsverkiezingen. "Almere zit daar zeker bij", zegt hij.

Volgende maand doet de partij mee aan de Tweede Kamer-verkiezingen. De nummer 3 op de kandidatenlijst, Rico Brouwer, woont in Almere.

reacties (4)

 • Lelystedeling

   

  De naam van de Piratenpartij is een beetje ongelukkig gekozen. Menigeen associeert daar gelijk de verkeerde zaken mee. Jammer, want als je hun partijprogramma bekijkt, ziet het er een stuk beter uit, dan slechts de naam doet vermoeden! Wat dat betreft een aanrader in deze roerige tijden!

  reageer
 • Barbara

   

  Deze Piraten zouden best wel eens een betere uitslag kunnen binnenhalen dan dat de doemdenker bedenkt.

  reageer
 • dame

   

  elke gek zijn gebrek, dat je zomaar een partij kan beginnen Moet verboden worden, weer een zakkenvuller erbij volgend jaar, mooie verhalen maar niks tot weinig waarmaken maar wel rijk worden over de rug van de bewonder tsja echt alles kan in Almere

  reageer
 • .\/\/. leest artikel 8

   

  "dat je zomaar een partij kan beginnen Moet verboden worden" - ach ja, zo'n Grondwet....wat heb je er eigenlijk aan hè?

 • Sjef

   

  De partij die crimineel gedrag wil beschermen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert