Veiling voor nieuwe sportaccommodatie Espel

NOORDOOSTPOLDER
Om geld in te zamelen voor het nog te bouwen MFC voor Sport in Espel, wordt er in mei een veiling georganiseerd in de Ducdalf. Het multifunctionele centrum wordt een nieuw clubgebouw voor de sportverenigingen in het dorp. 

Voor de bouw van het centrum is ruim 700.000 euro nodig. De gemeente heeft toegezegd 350.000 euro bij te willen dragen. De rest moeten de initiatiefnemers zelf ophoesten. Dat verwachten ze onder meer te doen door fondsenwerving, de inzet van vrijwilligers en geld van Windkoepel Noordoostpolder.

Via internet kunnen inwoners van Espel al een product of dienst aanbieden die ze willen veilen op 13 mei. Zo gaat de boswachter van het Kuinderbos overnachtingen in een boomhut en op een vlot veilen. Daarnaast kan er worden geboden op iemand die aardappels gaat sorteren, trekkers gaat poetsen of een training bij SC Espel gaat geven. 


 

reacties (4)

 • Oke

   

  De belanghebbende zijn de sportkantines. De voetbal ver. Hebben hun gebouwen nooit onderhouden, officieel hebben de sportkantines helemaal geen recht op de mfa.

  reageer
 • het windmolengeld moet ten goede komen aan alle inwoners, niet alleen de (leden van) de sportclub. laat de belanghebbenden het geld zelf ophoesten

  reageer
 • Wat een kneuterigheid. En daar wordt dan 350.000 euro mee opgehaald? Even een voorspelling. Ondernemers komen niet verder dan 75.000 euro en de gemeente sluit de rest bij.

  reageer
 • Jopie

   

  Ja hoor, er komt weer een veiling. Het zijn weer de ondernemers waar van verwacht word dat die het restbedrag moeten ophoesten.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert