Kamerleden op campagne in Flevoland

FLEVOLAND
De verkiezingsstrijd is ook in Flevoland losgebarsten. Kamerleden bezoeken in de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart diverse verkiezingsbijeenkomsten in de regio. Ook worden bezoekjes gebracht aan zorginstellingen. Politieke partijen proberen op die manier kiezers voor zich te winnen.

De Partij van de Arbeid was maandag met staatssecretaris Martin van Rijn aanwezig in zorginstelling Redewaard in Almere Haven. Daarbij waren vooral de lokale sociaal-democraten aanwezig. De bewoners van het huis voor ouderen lieten de bijeenkomst links liggen. Wel waardeerde één bewoner het bezoek van Van Rijn aan zijn kamer. Het zou de PvdA daarmee wellicht één stem op kunnen leveren.

Het CDA was maandagavond actief in Emmeloord. De partij hield in 't Voorhuys de thema-bijeenkomst 'Zorg dicht bij huis'. Tweede Kamerlid Hanke Bruins Slot sprak de ongeveer honderd aanwezigen toe. Eén twijfelaar was van haar woorden onder de indruk. Ze sluit niet uit dat haar stem nu naar deze partij gaat. "Maar ja, heel veel partijen beginnen nu wat te roepen."

reacties (7)

 • Teun

   

  Op de zeer druk bezochte CDA bijeenkomst over zorg dichtbij in Emmeloord,was de partij zeer duidelijk over hoe zij wel of niet met de zorg wil omgaan. Wat ik jammer vind dat Omroep Flevoland wel bij deze CDA bijeenkomst aanwezig was en niet bij de bijeenkomst van de SP die onlangs gehouden is en ging over de plannen van een nationaal zorgfonds. Ook hier ging het om heldere uitleg hoe men hier mee om wil gaan en ook hier hadden we een bomvolle zaal. Met geen woord is hier verslag van gedaan,jammer een gemiste kans. Maar u kunt nog mee met de bus op 18 febr naar het Malieveld

  reageer
 • Gerrit

   

  Komen ze ook nog naar Flevoland, om vanalles te beloven duizenden euro's hier en duizenden euro's daar wat zullen we het goed krijgen als we die partij maar gaan stemmen dan wordt het goed, geloof mij ze maken niets waar welke partij dan ook. Alle politieke partijen hetzelfde. De tijdelijke arbeidskontracten heeft deze regering bevordert. Ouderen worden uitgeknepen. Zwakkere in onze samenleving gaan nog meer achteruit. Mensen ga stemmen op een protest partij.

  reageer
 • Tsja

   

  Politiek begint waar fatsoen ophoudt.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Populisme begint waar verstand ophoudt.

 • Frank Roos (campagne PvdA)

   

  De ontvangst van zorgresidentie Reedewaard in Almere was bedoeld voor een uitgenodigde delegatie van de PvdA met Martin van Rijn. Voor de besloten bijeenkomst waren dan ook geen bewoners uitgenodigd. Maar wel de media. De redactie kon dat weten want het stond in de uitnodiging aan Omroep Flevoland. Een rectificatie waard.

  reageer
 • OPA Almere Haven

   

  Redewaard het nieuwe PvdA concept voor ouderenzorg? Prijs per maand : 2500 euro. Welke senior kan dit opbrengen?????

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Dinie

   

  Dat de bewoners de politieke bijeenkomst met Van Rijn links lieten liggen, zegt alles al! Goed gedaan! En een mooi signaal ook. Waar haalt van Rijn het lef vandaan om hier mooi weer te komen spelen! Hij is een van degenen die de ouderenzorg om zeep heeft geholpen.

  reageer
 • Ger

   

  Je moet je beter laten informeren. Hij moest de puinhopen van zijn CDA voorganger in goede banen leiden. En met een slecht fundament is het moeilijk bouwen.

 • kees d.

   

  Wat moet die man daar? Van Rijn is persoonlijk verantwoordelijk voor de enorme afbraak van de ouderenzorg. Die vent moet zijn ogen uit z'n kop schamen dat nog in de restanten van de ouderenzorg durft te komen.

  reageer
 • Stemvee

   

  Ja ongelooflijk! Maar is ook al niet belangrijk meer er zijn maar weinig departementen welke nog functioneren, het klootjes volk crepeert al jaren niets nieuws zo zitten wij als nazaten van de VOC nu eenmaal in elkaar zo blijkt. Ernstiger is dat onze minister van defensie haar ambtstermijn er alles aan heeft gedaan om feiten te versluieren we hebben namelijk helemaal geen defensie, we zijn nu slachtrijp voor de Russen. Niet alleen de zwakkeren zijn het haasje de rest gaat nu ook creperen, wat ik je brom.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert