Gewonde bij ongeval op N50

NOORDOOSTPOLDER
Een automobilist is dinsdagochtend gewond geraakt bij ongeluk op de N50 bij Ens. De bestuurder raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en kwam in de berm terecht.  

Personeel van een traumahelikopter was in eerste instantie opgeroepen om assistentie te verlenen, maar werd kort daarop afgemeld. 

Vanwege het ongeluk was één van de twee rijbanen afgesloten. 

reacties (5)

 • Jan

   

  Er zit een beetje een flauwe bocht in de weg,Het gebeurt bijna 1 keer in mand dat s'morgens er een auto uit de bocht vliegt.Ik heb het nu vier keer mee gemaakt. Niet te hard rijden daar.34

  reageer
 • sjon

   

  Traject controle bij de vogelkop kan helpen om de aangegeven snelheid te handhaven. Verwacht wel dat er dan ambtenaren bij moeten om al de bekeuringen te kunnen in-en uitvoeren.

  reageer
 • Dick

   

  Een snelheidscontrole heeft nog nooit een ongeluk voorkomen. Wel veroorzaakt een snelheidscontrole (dodelijke) ongevallen. Het is de ergste bullshit om te zeggen dat snelheid dit ongeval heeft veroorzaakt. Aannemelijker is "in de berm geraakt door niet opletten". Daarna overcorrigeren en poef tegen een boom(pje) aan. Dat dan de snelheid dan wel weer verantwoordelijk is voor de omvang van de schade ontken ik niet. Ben het dan ook wel eens met Aannames. Die zit behoorlijk dicht bij de oorzaak.

 • De kaat

   

  Dat gaat grotendeels geautomatiseerd plus de administratiekosten worden tegenwoordig geplust op het sanctiebedrag

 • Aannames

   

  Of met moordenaar nr. 1 de smartphone

  reageer
 • Jan

   

  @achterafmanagen, even beter inlezen in de situatie, was richting kampen. Desalniettemin pleit ik voor structurele snelheidscontroles op dat stuk, alsmede het stuk 100 op de A6 bij de vogelkop. Elke dag ol de n50 tot de ramspolbug en op de terugweg, tel ik. Minstens 7 bestuurders die om een boete voor 25 + te hard solliciteren. Wetende dat dat toch gauw meer dan 250 euro kost, leren ze het misschien een keer af

  reageer
 • jazeker

   

  Richting Kampen? waar lees jij dat?

 • cruisecontrol

   

  Richting Kampen? waar lees jij dat?

 • JaJa

   

  Laten we lekker alles laten controleren. Dat iemand harder dan jou durft te rijden Jan betekent nog niet dat zij gevaren op de weg zijn. De weg leent er zich uitstekend voor. Laten we vooral alles maar controleren en betuttelen. Een mens kan zelf ook zijn verantwoordelijkheid nemen en opletten op de weg als ze achter het stuur zitten.

 • Achterafmanagen

   

  Zal wel door de medeweggebruikers van de weg geblazen zijn, het gros van de weggebruikers negeert de geboden en verboden en raast met 120 en meer over deze wegen, men moet immers vooraan in de file staan op de A6.

  reageer
 • Boer Harms

   

  Of het zo is is nog de vraag maar ik ben zeker voor. Werd zelf nog rechts ingehaald ter plaatste omdat ik de aangegeven 70 reed

 • Bromsnor

   

  Gebazel zonder grond. Voorts is de N50 daar gewoon een autobaan en word je niet zo makkelijk van de weg gereden.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert