Vrouw houdt overvallers buiten de deur

ALMERE
Een vrouw uit Almere heeft twee overvallers dinsdagmiddag buiten de deur weten te houden in haar woning aan de Kimwierde in Almere Haven.  

Rond half vier werd er bij de bewoonster aangebeld. Toen zij de deur open deed stond er een onbekende man die haar een bos bloemen gaf. Toen ze dit aannam zag ze dat hij een vuurwapen had, of iets wat daar op leek. Ze kwamen in gevecht en vielen beiden op de grond waarna de man er vandoor ging. Hij rende naar een andere man toe die op hem stond te wachten en samen zijn ze een steeg in gevlucht. De vrouw raakte niet gewond, maar is volgens de politie wel erg geschrokken. 

Dinsdag vond er een zoektocht naar de mannen plaats, waarbij een politiehelikopter heeft geassisteerd. De verdachten zijn nog niet gepakt. 


reacties (5)

 • Mark

   

  Als ze gepakt worden krijgen ze een taakstrafje van zo een wereldvreemde d66 rechter. Wat een rotbaan om bij de politie te werken. Mijn respect hebben ze.

  reageer
 • Frank

   

  Goed gedaan van deze mevrouw hoop dat ze niet erg van streek blijft. Wel de helikopter gehoord maar geen bericht via alert en er wel bij aangesloten. Ik ben een grote voorstander van de buurt app . Laat de gemeente daar eens geld voor vrij maken

  reageer
 • Kees

   

  Ja Almere en Lelystad. Elke dag gebeuren dit soort dingen hier. Tuig.Want het gebeurt nu steeds vaker

  reageer
 • Ja

   

  Tuig

  reageer
 • Leny

   

  Moet niet gekker worden. Erg knap dat die mevrouw de gewapende overvallers heeft buiten weten te houden. Gelukkig goed voor haar afgelopen. Hopelijk worden de overvallers opgepakt.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert