Ongeluk vrachtwagen en auto op Markerwaarddijk

LELYSTAD
Op de Markerwaarddijk bij Lelystad zijn donderdagochtend een auto en een vrachtwagen op elkaar gebotst. Dat gebeurde rond 10:45 uur.

Volgens de politie waren alle betrokkenen uit de auto toen de hulpdiensten aankwamen.  
Het is nog niet duidelijk wat de oorzaak is van het ongeval. 

De dijk is gewoon open voor het verkeer. 

reacties (3)

 • Mop pietje

   

  Huh?? Het gaat toch over de markerwaarddijk..bijzonder hoe snel mensen een oordeel hebben..sterkte voor slachtoffers en hun dierbaren

  reageer
 • Frans

   

  "Het is nog niet duidelijk wat de oorzaak is van het ongeluk. " Als je ziet hoe ze daar als gekken inhalen kan je het wel invullen denk ik.

  reageer
 • kees d.

   

  De Houtribdijk van Lelystad naar Enkhuizen is een levensgevaarlijk stuk weg waar door velen te hard wordt gereden, wordt ingehaald over de doorgetrokken dubbele streep, waar heel veel auto zonder of met slechte verlichting rijden en waar veel toestanden op het nippertje net goed gaan. Provincie Flevoland en Rijkswaterstaat moeten deze weg met de geplande opknapbeurt ook 100% veilig maken.

  reageer
 • IK

   

  Niet de weg is gevaarlijk, het gedrag van de chauffeurs zorgt voor gevaar!!

 • Dronten

   

  Ik ben van mening dat de auto bestuurder eens naar hun rijgedrag moeten kijken. Deze weg heeft niet voor niets een doorgetrokken lijn. Daarnaast speelt een snelheid van vele bestuurders een rol. Ze jagen als gekken en hebben overal lak andere als deze mentaliteit veranderen dan is deze weg ook veilig

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert