Marknesserbrug komende dagen dicht voor onderhoud

EMMELOORD
De Marknesserbrug in Emmeloord is de komende dagen overdag dicht voor onderhoud. Het onderhoud gebeurt van maandag tot en met donderdag, tussen 8:30 uur en 19:00 uur.

Automobilisten en fietsers worden omgeleid. Om de overlast te beperken zijn de werkzaamheden in de voorjaarsvakantie gepland.

De werkzaamheden zijn volgens de gemeente Noordoostpolder noodzakelijk om de brug bij De Golfslag de komende tijd veilig te houden. Binnenkort beslist de gemeenteraad waarschijnlijk om de 60 jaar oude brug helemaal te vervangen.
 

reacties (4)

 • F. Burger

   

  Neem aan dat ze alleen het hoognodige gaan doen, zodat u niet door het brugdek zakt als u er overheen rijdt met uw taxi.

  reageer
 • Noppertje

   

  Wanneer anders? Met Pasen, Pinksteren, Hemelvaart of kerst? Er is altijd wel iemand die last heeft van een weg afsluiting. In de schoolvakanties hieft er nou eenmaal minder verkeer overheen. Misschien kunt u uw vakantieplanning doorgeven aan de gemeente, provincie en rijk, misschien dat ze daar dan rekening kunnen houden!

  reageer
 • Taxichauffeur

   

  Nu voor tonnen oplappen zeker om het vervolgens te slopen en nieuw bouwen. Wat een verspilling van gemeenschap geld. Hak dan nu knopen door en bespaar onnodige kosten.

  reageer
 • Vakantie

   

  Goede timing, niet dus! Voorjaarsvakantie van de scholen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert