Politie gebruikt pepperspray tegen supporter Cambuur

ALMERE
Agenten hebben vrijdagavond na afloop van de voetbalwedstrijd Almere City - SC Cambuur pepperspray in het gezicht van een Cambuur-supporter gespoten. Dat gebeurde bij de aanhouding van de 27-jarige man uit Drachten. 

De man reed na de wedstrijd samen met vier anderen weg bij het stadion in Almere. Vanuit de auto beledigden zij de politie die daar het verkeer begeleidde. Toen het vijftal op de Vrijheidsdreef reed, hield de politie de auto staande.  

Bij de controle werd de supporter boos en begon opnieuw agenten te beledigen. Daarop besloot de politie hem aan te houden. Hij werkte tegen, waarop de politie met pepperspray spoot. Toen werkte de man wel mee. Inmiddels is hij weer vrij. 

 

reacties (4)

 • Kareltje

   

  Wat zijn we gelukkig toch een braaf landje als zelfs het gebruik van pepperspray nieuws is.

  reageer
 • Ron

   

  Als je zoiets doet ben je geen supporter

  reageer
 • Willem

   

  Prima! Respect moet terug. Grote bek tegen de politie, meteen knuppel in je nek. Grootste hondenbaan die er is politie. Weinig betaald , je kan het nooit goed doen en alleen maar idioten die je beledigen of zelfs mishandelen. We zijn veel te lief in dit land.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Leve de geweldscultuur, nietwaar?

 • Weer vrij. Dergelijk gedrag moet je direct flink straffen. Dit is wat wij nu niet meer zouden willen. Het gaat van kwaad naar erger, vandaag direct lik op stuk, 3 weken brommen....

  reageer
 • frits

   

  drie weken maar ? wat dacht je van drie maanden

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert