"Het lijkt wel alsof de tamtam rondgaat"

ALMERE
Sonja Vervetjes heeft net haar bloemenzaak geopend in de Almeerse Zadelmakerstraat. "Het lijkt wel alsof de tamtam rondgaat," zo omschrijft ze de eerste weken. Ze ziet veel klanten die vroeger ook de oude locatie van de zaak bezochten. Dat was in een glazen kiosk in de buurt van het Belfortplein.

Veelbelovend
Nadat de bloemenzaak daar moest vertrekken, zat Sonja anderhalf jaar zonder winkel. Nu de economie aantrekt, is ze met nieuwe energie weer aan de slag gegaan in de Zadelmakerstraat. De eerste periode noemt ze veelbelovend. 

Gewoon proberen
Aan de randen van het Almeerse centrum zijn de laatste tijd meerdere nieuwe winkels verschenen. “Ik denk dat de mensen toch weer iets meer durven. Ze proberen het gewoon,” zegt Sonja over die ontwikkeling. 

Bos bloemen
Zelf is ze erg blij weer in een bloemenzaak te staan. Ze zegt ook goed te kunnen merken dat mensen weer wat meer geld overhebben voor een bos bloemen.

Deze week gaat Omroep Flevoland langs bij verschillende kleine ondernemers die net een winkel zijn begonnen.

reacties (4)

 • Steven Stedenwijker

   

  Succes, de hoekwinkel was beter geweest maar is waarschijnlijk veel te groot.

  reageer
 • Gea

   

  Helemaal verdiend. Gefeliciteerd! Wel zonde dat ze die mooie glazen kiosk moesten verlaten. Het fleurde dat stuk van het centrum helemaal op. De cupcake zaak hield het natuurlijk niet vol, want hoeveel taartenwinkels kun je hebben? Ben wel benieuwd wat daar nu gaat komen.

  reageer
 • Leny

   

  Veel succes. Erg leuk.

  reageer
 • Van Haven

   

  Ik wil haar veel succes wensen en feliciteren met haar nieuwe zaak!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert