Bouwwerken: Lelystad Airport

LELYSTAD
In het televisieprogramma Bouwwerken deze dinsdag aandacht voor de uitbreiding van Lelystad Airport.

De eerste werkzaamheden zijn van start gegaan en het ontwerp van de terminal is bekend. Dolores Leeuwin duikt in de wereld van vliegtuigen en wat er allemaal achter de schermen gebeurt om straks vanuit Lelystad te kunnen vliegen.

Bouwwerken wordt dinsdagavond meerdere keren herhaald bij Omroep Flevoland en is nu al online te zien.

reacties (8)

 • stephan

   

  Zou er een architectonisch hoogstandje gebouwd worden dan was dat ook niet goed en zou als megalomaan en decadent worden bestempeld. Het is nooit goed.Moe wordt je van azijnpissers.

  reageer
 • jan

   

  Mensen moeten altijd wat te klagen hebben. Ga lekker verhuizen. Als je als stad niet blijft ontwikkelen en je kansen niet pakt wordt het inderdaad niets. Zet hem op Lelystad. Het imago wordt steeds beter. Niet alleen Lelystad heeft er baat bij maar ook de regio.

  reageer
 • fijn, zo'n heldere en zinvolle bijdrage

  reageer
 • Hannes

   

  Zo gewoon een zwenkend onderbouwing kan zijn!!

  reageer
 • frits

   

  De landingsbaan van Lelystad Airport wordt niet lang genoeg voor toestellen die verder willen vliegen dan de Canarische eilanden of Egypte. Tussen 23 en 6 uur niet vliegen is helemaal geen probleem als de vliegmaatschappijen hun schema anders indelen. Vertrek om 22:30 uur richting Middellandse Zee, en je bent om 6:30 weer terug op Lelystad Airport. Voldoet prima aan de eisen, en je kunt gewoon ook 's nachts vliegen. Transavia en Corendon hebben een deel van hun vluchten al herschikt, om reizigers te laten wennen aan laat vertrekken uit Nederland in plaats van rond 6 uur 's ochtends. En verder kunnen de onderhoudsbeurten van de toestellen ook 's nachts.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Roel

   

  U zei vorige week ook al te vertrekken, maar wanneer gaat dat nu eindelijk eens gebeuren?

  reageer
 • Hannes

   

  Hoe dom was je toen je nog in de raad zat! Waar je het allemaal met argusogen hebt moeten aanhoren en aanzien!

  reageer
 • Flevowatcher

   

  Lijkt wel zo'n (Floriade?!) kas (uit Almere?): 13 in een dozijn... Als je L.A. echt groot wil aanpakken, doe het dan zoals in Dubai, maar ja, daar zit het geld, en Schiphol b.v. wil alleen die vervelende vakantievluchten kwijt, en daar zit dan weer een probleem: tussen 11 s'nachts en 06 s'ochtends mag ABSOLUUT niet gevlogen worden... Tot 2018 want dan beslist premier Wilders dat alle UITGAANDE vluchten vanaf L.A. moeten, desnoods midden in de nacht, vanaf 'Quantanamo L. A. baan 5'. Inkomende vluchten uit het midden oosten, afrika en azië worden geblokkeerd en moeten uitwijken naar Berlijn of elders. En de CEO van Schiphol zegt dat ze moeten groeien? Wie is er hier gek? die Jos van Schiphol, of blonde Geert of Joppie of de 'meacenassen' van de provincie, of: de bevolking van Flevoland, die in meerderheid zegt dat het nu wel genoeg geweest is? Ach, we zien het wel: crashende 737'ens vanwege foute software bij de luchtverkeerleiding, gruwelijke lawaai overlast door Russische Antonov's die hier dan blijkbaar wel cargo mogen gaan lossen of andere ellende die ik niet meer wil weten: ik ga vertrekken! Lelystad blijft een dorp van domme mensen, dat was 't en dat blijft 't. Joris van Casteren had gelijk: koester uw lelijkheden, zowel in bouwkundig opzicht, als in gemeentelijke domheid! (Urk heeft het zo ook al heel lang uitgehouden)

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert