Gedeputeerde Arie Stuivenberg overleden

FLEVOLAND
Gedeputeerde Arie Stuivenberg is maandag overleden.

De SP-bestuurder was al twee jaar ernstig ziek. Vorige week werd bekend dat verdere behandeling van zijn ziekte geen zin meer had.

De Almeerder trad twee jaar geleden aan in het college van Gedeputeerde Staten van Flevoland. Sinds 2007 was hij al actief als Statenlid en fractievoorzitter in Provinciale Staten. Ook vertegenwoordigde hij de SP in de Almeerse gemeenteraad. 

De collega's van Stuivenberg hebben met verslagenheid gereageerd. Woensdagochtend wordt een condoleanceregister geopend in de hal van het provinciehuis. 

Stuivenberg is 70 jaar geworden. 


PvdD Flevoland


Gerrit Post, wethouder op Urk


Michiel Rijsberman, gedeputeerde


Tjeerd Herrema, wethouder in Almere  

reacties (8)

 • Schaapjes

   

  Waarom? Iedereen mag toch lezen hoe en fijn mens hij was en dit is niet in plaats van maar mede

  reageer
 • Bert Gijsberts

   

  Veel sterkte voor de familie en hun dierbaren en ook de vele vrienden ook in de politiek in Flevoland. Heb Arie jaren geleden leren kennen als een zeer plezierig oprecht en sociale man met hart voor Flevoland en Almere. Heb ook vanwege opvolging op beleidsterreinen als gedeputeerde mooie contacten met hem mogen onderhouden en bij ons beider ernstig ziek zijn regelmatig warme levensberichten met moed en doorzettingsvermogen mogen delen. Heb Arie zo graag gegund dat hij qua gezondheid het ook zou winnen van de 'sloper'in zijn lijf, maar helaas. Arie blijft in mijn dierbare herinnering voor alles wat hij ook voor mij persoonlijk betekende.

  reageer
 • Marc van Rooij

   

  Ik heb Arie leren kennen als een betrokken en bevlogen bestuurder, zowel in de gemeenteraad als gedeputeerde. Hij was een integere man die altijd openstond voor een goed gesprek en altijd een luisterend oor had. Ik wens familie en vrienden heel veel sterkte bij de verwerking van dit verlies Arie R.I.P.

  reageer
 • Nvs

   

  Heb samen met hem in de staten gezeten. Voor een andere partij maar heel vaak zochten we elkaar op om een motie er door heen te krijgen. Geweldige man, sociaal, begaan met anderen en ook gewoon lief. Ik ga je missen!

  reageer
 • Patrick

   

  Dat is erg snel gegaan, triest. Sterkte aan de nabestaanden!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • mats dekker s.p.

   

  Een groot verlies voor familie S.P en samenleving van flevoland een man met een sociaal HART

  reageer
 • Erik

   

  Arie was een geweldige man en vriend van ons allen in Provinciale Staten. Flevoland is armer geworden. Sterkte voor familie en vrienden.

  reageer
 • Jan

   

  Het is niet mijn partij. Maar het was een geweldige man om mee te discussiëren. Veel sterkte voor de familie en vrienden.

  reageer
 • Schaapjes

   

  Sluit ik me volledig bij aan. Prettig persoon in omgang kunnen hoop politici vandaag de dag nog wat van leren..... Sterkte met dit verlies.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert