Larserdreef dicht voor reparatie asfalt

LELYSTAD
Een deel van de Larserdreef in Lelystad gaat volgende week twee avonden en nachten dicht. Er zitten scheuren in het wegdek die snel gerepareerd moeten worden.

Het gaat om het stuk weg tussen de Zeuslaan bij de carpoolplaats tot de brug over de Lage Vaart. De weg is daar op maandag en dinsdag tussen 20.00 en 05.00 uur dicht voor het verkeer.

Het verkeer kan wel vanuit Lelystad richting Harderwijk rijden, maar niet naar het centrum van de stad. Dat verkeer moet omrijden via de A6 en afslag Lelystad Noord. De McDonalds, KFC en de carpoolplaats zijn wel bereikbaar.

reacties (1)

  • Rogier de Groot

     

    Volgende keer toch maar de gehele weg opbreken als er groot onderhoud plaats moet vinden. Onder deze weg bevindt zich een gebonden fundering dat steeds meer uitzet. Hierdoor ontstaan er ook hobbels in de weg. Dit zijn echter zwakke plekken en uiteindelijk ontkomt men er niet aan om de gehele weg opnieuwe aan te leggen. Bij het vorige groot onderhoud (paar jaar geleden slechts), heeft dit jammergenoeg niet plaats gevonden. Een gevalletje goedkoop - duurgoed.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert