Dronken man rijdt achterop andere auto

ALMERE
Een man uit Almere moest woensdagavond zijn rijbewijs inleveren na een ongeluk op de A6. Volgens de politie was de Almeerder rond 22:30 uur al rijdend op de auto voor hem gebotst. Daarbij raakte niemand gewond.

Uit een alcoholtest bleek dat de bestuurder veel te veel gedronken had. De man moet zijn rijbewijs in elk geval de komende vier maanden missen. Ook heeft hij nog een boete van 650 euro opgelegd gekregen.

Op de Pianoweg in Muziekwijk werd in de nacht van woensdag op donderdag ook nog een 17-jarige Almeerder betrapt op autorijden zonder rijbewijs. Volgens de politie viel de jongen op door zijn rijgedrag. Omdat de Almeerder aanvankelijk een valse naam opgaf, kreeg hij in totaal twee bekeuringen opgelegd. 

reacties (5)

 • .\/\/.

   

  Toch grappig, al die internetrechters hier die er genoegen aan beleven hun emotie rechtstreeks aan de gewenste strafmaat te koppelen.

  reageer
 • Flevoburger

   

  Da's voor mij een poging tot doodslag. Rijbewijs voor 5 jaar weg en dan maar eens opnieuw proberen examen te doen. Of lezen we over een jaartje dat deze man ergens een jong gezin aan puin rijdt meneer de rechter?

  reageer
 • Nonnie

   

  Volkomen eens met bovenstaande reactie...trouwens ook doen met tijdens het rijden met je telefoon bezig zijn....1x 500 euro en 1 maand je rijbewijs kwijt...daarna verdubbeling....daarna 2500 en rijbewijs 5 jaar kwijt....daarna 5000 en voorgoedvrijbewijs kwijt....eens kijken of je dan nog ff gaat zitten appen over wat we eten vanavond...achter het stuur

  reageer
 • Leny

   

  Helemaal mee eens.

  reageer
 • Pzaal

   

  4 maanden en 650 euro. Wat een lichte straf zeg. Rijbewijs invorderen en nooit meer terig geven en een boete van minimaal 2500 euro en auto invorderen lijkt mij meer op zijn plaats.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert