Henk Krol doet het rustiger aan maar komt toch flyeren

ALMERE
Lijsttrekker Henk Krol van 50Plus zou een stapje terug doen in verkiezingscampagne, zodat hij even tot rust kan komen. Toch was hij woensdag gewoon aan het flyeren in Almere.

Tijdens dat bezoek bestreed Krol overigens dat hij echt gas terug gaat nemen. Volgens hem heeft 50Plus dinsdag welgeteld twee radio-interviews afgezegd. Maar dat zou zijn gebeurd, omdat die niet goed in het tijdschema pasten.

Henk Krol kwam tijdens de campagne richting de Tweede Kamer-verkiezingen een paar keer niet goed uit de verf. In een uitzending van het tv-programma Pauw en Jinek haalde hij bijvoorbeeld de WAO en de AOW door elkaar.  Krol zelf verklaarde zijn fouten door erop te wijzen dat hij moe was en drukke dagen heeft. Die mislukte optredens van de 50Plus-lijsttrekker zijn niet zonder gevolgen gebleven. In de peilingen verloor de partij een aantal zetels.

In Almere bleek dat woensdag dat hij bij sommige mensen nog best een potje kan breken.

 

reacties (5)

 • Almere4ever

   

  Fijne man straalt vrolijkheid uit, topper.

  reageer
 • .\/\/. ziet vooral gerontocraten

   

  Krol wordt ook al een dagje ouder....

  reageer
 • Kees

   

  Krol doet mij steeds denken aan al die oplichters die je op tv ziet. Altijd gladde praatjes op onweerlegbare feiten. Ziekte ellende, alles komt voorbij om de slachtoffers maar een rad voor ogen te draaie

  reageer
 • Jordi

   

  Hij kan zijn tijd beter besteden door zich eerst eens te verdiepen in het verkiezing programma van 50+, dan kan hij tenminste een geinteresseerde een foutloos antwoord geven.Let wel een foutloos antwoord kan hij niet geven, het programma van 50+ is niet getoetst cq doorberekend. Hij verkoopt knollen voor citroenen.

  reageer
 • Hans K

   

  Doe ons land een lol en stem massaal NIET op Krol

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert