Politie Almere zoekt vermiste man

ALMERE
De  politie Almere Stad is op zoek naar de 22-jarige Leon de la Croix. Hij wordt vermist sinds 22 februari.

Volgens zijn familie is er vroeg in de ochtend contact geweest en heeft hij daarna niets meer van zich laten horen. Dat zou normaal wel het geval zijn. 

Leon heeft drie jaar bij de Landmacht gewerkt, is redelijk bekwaam in survivaltechnieken en daar ook erg in geïnteresseerd. Het vermoeden bestaat dat hij een groen tentje bij zich heeft en een oranje Patagonia jas draagt. Leon heeft ADHD, kan er goed mee omgaan maar kan de consequenties van zijn handelen soms niet goed overzien.

Het Facebookaccount van Leon is verwijderd en zijn mobiele telefoon is uitgeschakeld. De politie vraagt iedereen die meer weet, contact op te nemen.

reacties (1)

 • Lekker op tijd dit bericht, iemand word sinds 22-2-2017 vermist en komt pas na 9 dagen in het nieuws. sterkte voor de mensen die in onzekerheid zitten.

  reageer
 • John

   

  Jongeman is 22, dus volwassen, en dan gaat de politie niet direct groot alarm slaan. Er 'verdwijnen' per jaar heel veel volwassen personen, die meestal later weer opduiken. Niet iedereen vindt het even fijn om als vermist te worden opgegeven, dus politie moet wel een redelijk vermoeden van gevaar voor het welzijn van de betreffende persoon vermoeden.

 • C.

   

  Dit komt doordat de familie zichzelf in het weekend zorgen begon te maken en het eerst zelf geprobeerd hebben op te lossen voordat de politie erbij betrokken werd.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert