Auto over de kop bij knooppunt Almere

ALMERE
Een auto is maandagmiddag over de kop geslagen na een botsing met een andere auto bij knooppunt Almere. Het ongeluk gebeurde op de plek waar de A27 overgaat in de A6 richting Lelystad.

Bij het ongeluk is iemand gewond geraakt die door een ambulance is meegenomen naar het ziekenhuis. 

Door het ongeluk is een rijstrook van de A6 afgesloten geweest. Het verkeer werd over de vluchtstrook geleid. Automobilisten richting Lelystad hadden op enig moment een vertraging van drie kwartier, meldt de ANWB. Ook het verkeer op de A27 richting Lelystad had hinder van het ongeval.


reacties (3)

 • Theo de Roder

   

  Afgelopen 2 jaar veel ongelukken op a 6 soms gedoseerd soms vaak achter elkaar.Behoeft toch wel enige aandacht had ik zo verwacht, heb het vaak onder aandacht van gemeente,provincie ,politiek en autominnende organisatues gebracht.Het zou helpen heb ik lang gedacht,maar.misschien heb ik niet voldoende overredingskracht want er gebeuren op de a 6 nog steeds veel ongelukken dag en nacht. Zelf rijdt ik dagelijks op de a6 en kom ook graag heel thuis tussen 5 en 6 en met mij velen maar ach...wie kan het wat schelen.

  reageer
 • Dick

   

  Theo, het ligt niet aan de A6 of A27, het ligt aan de automobilisten zelf. Geen afstand houden, van strook wisselen zonder spiegelen of richting aangeven, klieren met zaken die niet bij het verkeer horen etc. Mensen zijn tegenwoordig niet meer met autorijden bezig want ik heb toch ACC, Lane assist, front assist en weet ik wat meer voor veiligheidssystemen. Al deze door de autoindustrie zo aangeprezen "actieve veiligheidssystemen" doen één ding juist heel goed, het wegleiden van de aandacht voor het verkeer naar andere zaken. Dus dingen die het verkeer veiliger zouden moeten maken doen dat absoluut niet. Klinkt paradoxaal maar is wel de werkelijkheid. Ik zit elke dag op die A6 en zie zoveel mensen die met andere dingen dan met autorijden bezig zijn, als je daar op let, gaan je ogen vanzelf open. Niet de weg de schuld geven, schuld bij de automobilist zelf zoeken.

 • Aron

   

  Gisteravond lag er ook al één op zijn kop daar. Gebeurd vrij veel de laatste tijd.

  reageer
 • Mmmmm

   

  Dat was gisteravond ook al (zondagavond ). Ook auto op zijn kop in de berm.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert