Celstraf voor asielzoeker die vrouw mishandelde

ZEEWOLDE
Een asielzoeker die in het AZC Zeewolde verbleef, moet een week de gevangenis in. Daarna moet hij het land verlaten. De rechter legde hem de gevangenisstraf op omdat hij tijdens een vechtpartij de neus van een vrouw brak.

De man was tijdens Oud en Nieuw dronken en viel de vrouw en een vriend van haar lastig. Dat ontaardde in een ruzie. Op enig moment sprong de vrouw tussen de vechtende mannen, maar kreeg zelf een klap in het gezicht. 

De verdachte herinnert zich er amper iets van, omdat hij te veel had gedronken. De man moet het slachtoffer 650 euro schadevergoeding betalen. De asielzoeker is inmiddels uitgeprocedeerd en moet het land verlaten als hij zijn straf heeft uitgezeten.
 

reacties (4)

 • Rob

   

  Waarom nog extra kosten maken voor een week gevangenishotel, direct uitzetten is in deze de beste oplossing of gaan we weer op juridische problemen stuiten of is er wel weer een gekke advocaat te vinden die een hoger beroep aantekent om de boel te vertragen.

  reageer
 • Zwarte Kees

   

  Eerst 2000€ oprotpremie en dan 650 € betalen.? Een week cel is een week extra vakantie.Moeten een week zwaar werk in de bouw laten doen in de kou ,zoala ik jaren gedaan heb.( en dat voor 80 % AOW nu)

  reageer
 • Peter pan

   

  Gelukkig gaat nederland stoppen met de oprotpremie. En inderdaad een week is veel te lage straf voor zoiets

 • Almere82

   

  Huh,waarom dan eerst hier de straf uitzitten en de staat op nog meer kosten jagen?

  reageer
 • mooi zo opzouten..

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert