Gewonden bij botsing Larserweg

LELYSTAD
Bij een botsing tussen twee personenauto's op de kruising van de Larserweg met de Eendenweg in Lelystad zijn zaterdag vier personen gewond geraakt.

Het is niet bekend hoe ernstig de verwondingen zijn. Volgens een getuige leek dat mee te vallen en zijn drie personen ter plaatse nagekeken. Een vierde persoon is mogelijk met de ambulance meegegaan. 

Het ongeluk gebeurde rond 13.30 uur. De traumahelikopter werd opgeroepen, maar heeft geen assistentie hoeven verlenen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is nog niet bekend.

reacties (2)

 • Johan

   

  Ik hoop dat de verwondingen mee valt maar buiten de drama's voor de betrokkenen kan ik me niet onttrekken aan de ironie dat het lijkt of een Opel een Peugeot heeft geprobeerd op te slokken..

  reageer
 • Bromsnor

   

  Het is frontaal zo te lezen. Wellicht heeft de één voorlangs willen kruisen terwijl dit niet de normale route is. Dan gebeurt dit wel meer. Ik snap eigenlijk niet waarom niet alle verkeerslichtinstallaties van overzichtscamera's zijn voorzien met een logbestand van een week of dergelijk. Wat kan het kosten tegenwoodig? Dit soort zaken is dan altijd zo gedocumenteerd.

  reageer
 • frits

   

  Plaatsing en onderhoud van die overzichtscamera's is anno 2017 nog steeds peperduur gezien de hoeveelheid wegen die op kruisingen met verkeerslichten uitkomen. Daarnaast een ernstige aantasting van de privacy. En waarom, vanwege een enkel ongeval? Er gebeurt bijna nooit wat op de Larserweg. Als je al iets bij verkeerslichten wil plaatsen, dan roodlichtcamera's, en alleen op plekken waar veel door rood gereden wordt.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert