Wietplantages aan Hulkesteijn en Economieweg

EMMELOORD
De politie heeft maandagmorgen in een flatwoning aan de Hulkesteijn in Emmeloord een hennepplantage ontdekt.

In de woning stonden 225 planten. Ook werd volgens er politie illegaal elektriciteit afgetapt. Het is nog niet bekend hoe de plantage werd ontdekt. 

Ook in een bedrijfspand aan de Economieweg werd maandagochtend een plantage aangetroffen. Daar ging het om 150 planten.

Een gespecialiseerd bedrijf heeft de plantages geruimd. Volgens de politie zijn er geen aanhoudingen verricht.

Ten tijde van de ruimingen was er in een deel van Emmeloord een stroomstoring. Volgens de politie zijn er geen aanwijzingen dat de storing iets met de ruimingen te maken had.

reacties (2)

 • Dr.Jake

   

  En de politie & justitue zal veel meer de mensen van de coffeshops volgen en arresteren etc. indien bekend is dag men nog steeds uit illegale bron/teelt inkoopt. Op dit moment is het op een laag pitje omdat er geen alternatief is en men geen interesse heeft om de gedoogde dealer op te pakken en zo meer illegale straatdealers weer een kans te geven.

  reageer
 • Dr.Jake

   

  Voordat iemand er al over begint : wietteelt legalizeren lost dit NIET op omdat maar 20% van de teelt naar het binnekand gast en bovendien zal de heel veel duurderere legale gekweekte wiet die men ook nog in sterkte wil reguleren(=lees maar verminderen) geen klant meer naar de coffeshop trekken maar juist (nog veel) straadealers (overlast) opleveren.

  reageer
 • August

   

  Nou dat denk ik niet.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert