Acht jaar cel geëist tegen verkrachter

ALMERE
Tegen de 24-jarige Orhan C. uit Amsterdam is 8 jaar cel geëist voor een verkrachting in Almere. Daarnaast wordt de man verdacht van een serie gewelddadige roofovervallen in Noord-Holland en verboden wapenbezit.

Het Openbaar Ministerie verdenkt de man ervan, dat hij in september 2015 zijn slachtoffer in een auto naar een afgelegen plaats in Almere heeft gebracht. Daar zou ze gedwongen zijn seks met hem te hebben. Behalve de verkrachting zou hij ook een Louis Vuitton tas en iPhone hebben gestolen van het slachtoffer.

Orhan C. stond samen met nog twee verdachten ook terecht voor een reeks gewelddadige roofovervallen. De rechtbank in Amsterdam doet over twee weken uitspraak in deze zaak.

reacties (2)

 • Gty

   

  Ben benieuwd of morgen Nederland een andere koers in slaat.

  reageer
 • Mark

   

  Ja hoor weer iemand met geen respect voor vrouwen. Deze daders hebben bijna altijd een buitenlandse afkomst.

  reageer
 • waterwijker

   

  Geef dan ook even de gemeten percentages, dan weten we precies hoe het zit. Want klaarblijkelijk heb jij de uitkomsten van de onderzoeken bij de hand. Laat ze even zien. Zo niet, dan klets je dus maar wat. Dat laatste herken ik: Teveel lieden beweren nog steeds schaamteloos dat ieder dier wel een koe moet zijn, want een koe is immers een dier.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert