VVD wint in Zeewolde

ZEEWOLDE
De VVD blijft met 27,7 procent van de stemmen de grootste partij in Zeewolde. Het aantal stemmers op de partij is wel afgenomen, want in 2012 was het percentage kiezers nog 39,6 procent.  
 
Het CDA is met 14,4 procent de tweede partij, de PVV volgt met 13 procent. 

De PvdA leed ook in Zeewolde flink verlies. De partij kreeg 3,2 procent van de stemmen, in 2012 was dat nog 15,2 procent.  

85,9 procent van de kiesgerechtigden bracht een stem uit. 

[https://localfocus2.appspot.com/58c9de0b09146]

reacties (3)

 • JanJaap

   

  Jammer dat de PVV niet heeft gewonnen Nu blijft de illegalenstroom maar doorgaan tot de bom barst en de ISlam onze samenleving om zeep helpt. Alleen dwazen denken dat met geld alles op te lossen is

  reageer
 • slim

   

  Dus volgens omroep flevoland win je als je meer dan 12% verliest. Ten minste als je kop bovenaan leest. Nee omroep de VVD blijft de grootste maar verliest meer dan 12% dat is de werkelijkheid. U bent wel erg gekleurd bezig zeg..

  reageer
 • Rob

   

  VVD. Zeewolde de grootste en dat is top, straks nog bij de Gemeenteraadverkiezingen het zelfde resultaat waarbij ik hoop dat Leefbaar Zeewolde ook klop gaat krijgen, zo'n partij waar je meer last van hebt dan voordeel waarin een stel arrogante kwasten de dienst hebben uitgemaakt de afgelopen jaren in ons dorp.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert