Lange file op A6 door auto in de sloot

FLEVOLAND
Verkeer op de A6 tussen Lelystad en Almere heeft donderdagochtend vertraging ondervonden door een ongeval. Verkeer in westelijke richting kwam hierdoor bij Almere Buiten Oost in de file. 

Ter hoogte van de Praamweg was na een aanrijding een auto in de sloot beland. Dat gebeurde kort na 08.00 uur. 

De oorzaak van het ongeluk is nog onbekend. Ook is niet bekend of er iemand gewond is geraakt. 

reacties (8)

 • kees d.

   

  Misschien kunnen wij Nederlanders die toegestane snelheid niet aan. Misschien zou men er beter aan doen om de handhaving op snelwegen uit te breiden met opvallende- en onopvallende voertuigen want het gewoon iedere ochtend raak bij Almere.

  reageer
 • Faerie

   

  Verschrikkelijk om te lezen hoe belangrijk zichzelf wel niet vindt. Laat mensen hun werk doen en accepteer dat we in dit overvolle land wel eens wat vertraging hebben. Niemand is zo belangrijk dat de wereld vergaat als je een keer ergens te laat bent of iets mist. Slachtoffers van een ongeluk ervaren doorgaans meer gevolgen van dat 'triviaatje'!

  reageer
 • Dick

   

  "accepteer dat we in dit overvolle land wel eens wat vertraging hebben". Faerie zit zeker niet vaak voor t werk in de auto he? Dan weet je namelijk dat het elke ochtend bal is met de vertragingen. En met dit soort ongevallen, blikschade, auto 1 nog rijdbaar, auto 2 totaal geen hinder voor verkeer. Dan vind ik het niet gek om te zeggen, we halen de auto's pas om een uur of 10 als de spits over is weg.

 • Heidy Spier

   

  het gebeurde net voor mij en er lag wel rotzooi op de weg dus ja lijkt me dat dit ook opgeruimd moet worden, verder is het natuurlijk altijd lastig om alles veilig te bergen zonder andere mensen te hinderen.

  reageer
 • Ben

   

  Bij een ongeval met gewonden zal de politie onderzoek doen naar de oorzaak van het ongeval.dit om eventueel de oorzaak te achterhalen en om mogelijk een strafzaak te beginnen tegen de veroorzaaker.ook is dit van belang voor de verzekerings maatschappij om kosten te verhalen op de veroorzaaker. dit kan je natuurlijk niet per telefoon doen.een uitgestelde berging heeft alleen zin als voertuig niet zichtbaar is vanaf de rijbaan.is dit wel zo dan is het gevaar groot dat mensen gaan stoppen en uitstappen om hulp te verlenen met alle gevolgen van dien.afsluiten van rijstroken is nodig om hulpdiensten veilig te laten werken.het verlies van rijtijd zal altijd worden meegenomen in dit soort zaken maar veiligheid gaat voor alles.

  reageer
 • Ja half uur vertraging opgelopen, was zeker niet nodig.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • A 6 rijder.

   

  In een groepje auto's, waar deze auto ook bij hoorde, zaten meerdere bestuurders te klooien met hun mobieltje. Of dit de oorzaak van het ongeval was weet ik niet want het ongeval gebeurde net achter mij, toen ik er voorbij was. Maar het geeft mij wel te denken.

  reageer
 • Dirk Zaan

   

  Het ding ligt zover van de rijbaan en nog maakt men en ontstaat er file. Is het werkelijk zo moeilijk om het zo te organiseren dat voor zo'n triviaatje niet duizenden mensen opgezadeld raken met een vertraging? Even een telefoon onderzoekje doen en de oorzaak is vastgesteld.

  reageer
 • Dick

   

  Schade aan ford was Linker zijkant opengetrokken, schade aan andere auto was rechter zijkant opnegetrokken. Waarschijnlijk is de ford naar links gekomen, andere auto heeft niet meer kunnen reageren, schraap, bij vrijkomen ford zo de middenberm in. Tja, dat doe je niet even af met een tel. onderzoekje. Maar ze hadden wel kunnen besluiten de auto pas na 9:00 te bergen. Andere auto opladen op vluchtstrook en achteruit naar tankstation.

 • Joost

   

  Ze doen dit om de veiligheid van de hulpverleners te garanderen en daar is niets mis mee.

 • Dick

   

  Gewonden min. ééntje, Ambu kwam langs over vluchtstrook. Niet bekend licht of zwaar.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert